Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ!

Οι επικείμενες εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες από καταβολής ελληνικού κράτους. Σε αυτές τις εκλογές οι Έλληνες θα κλιθούν να επιλέξουν αν θέλουν να είναι πολίτες μια ανεξάρτητης χώρας ή υπήκοοι του τέταρτου ράιχ της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας της άριας φυλής, θα κλιθούν να επιλέξουν ανάμεσα στον πολιτισμό και τη βαρβαρότητα. Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να πράξει κατά συνείδηση έχουμε όμως το ηθικό δικαίωμα να απογοητεύσουμε τους διανοούμενους όλου του κόσμου αλλά και όλους αυτούς τους απλούς ανθρώπους της καθημερινότητας οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους για να συμπαρασταθούν προς το δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό; Έχουμε το δικαίωμα να απογοητεύσουμε όλους αυτούς οι οποίοι προσδοκούν τη δική μας αντίσταση και τη δική μας νίκη για να μην υποστούν και αυτοί τις ίδιες κτηνώδεις πολιτικές; Νομίζω πως δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα. Στην αντίδραση του ελληνικού λαού επαφίεται η ποιότητα ζωής των μελλοντικών ευρωπαϊκών γενεών. Οι έλληνες τηρώντας το σύνταγμα με το ακροτελεύτιο άρθρο του θα πρέπει να υψώσουν για μια ακόμη φορά το ανάστημά τους.


Η δράση θα πρέπει να είναι σε 2 μέτωπα. Το πρώτο αφορά τις αγορές μας. Θα πρέπει να επιλέγουμε ελληνικά προϊόντα από ελληνικά καταστήματα ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τις ελληνικές επιχειρήσεις έτσι ώστε τα χρήματα να μένουν στη χώρα και δια της αύξησης των κερδών και της παραγωγής να προσλαμβάνονται περισσότεροι εργαζόμενοι μειώνοντας κατά αυτό τον τρόπο την ανεργία. Από την άλλη επειδή υπάρχουν δυστυχώς προϊόντα τα οποία δεν παράγουμε αν και θα μπορούσαμε θα πρέπει για αυτές τις αγορές να επιλέγουμε χώρες με τις οποίες έχουμε φιλικές σχέσεις και όχι από χώρες οι οποίες σε κάθε ευκαιρία προσπαθούν να μας προσβάλλουν στην αξιοπρέπεια στην εθνική συνείδηση και στη νοημοσύνη μας. Δε γίνεται δηλαδή να κατηγορούμε για δουλικότητα τους πολιτικούς και εμείς να συμπεριφερόμαστε ανάλογα και να ενισχύουμε οικονομικά αυτούς που επιθυμούν την καταστροφή και τη διάλυση της πατρίδος μας.


Το δεύτερο μέτωπο έχει να κάνει με τις εκλογές. Οι έλληνες θα πρέπει να στείλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όλα αυτά τα πολιτικά σκουπίδια, όλη αυτή την πολιτική συμμορία που μας έφερε ως εδώ και να επιλέξει για κυβερνήτες αξιοπρεπείς ανθρώπους, ανθρώπους με καρδιά και νόηση, με πατριωτισμό και ευφυΐα, οι οποίοι θα εφαρμόσουν μια πολιτική που θα έχει ως στόχο της εκείνο το οποίο προσδιόρισε ο μέγας φιλόσοφος Αριστοτέλης ως τον κεντρικό στόχο της πολιτικής τέχνης και που δεν αναφέρεται σε κανένα σύνταγμα παγκοσμίως, δηλαδή την ευδαιμονία των πολιτών. Μια πολιτική που θα έχει ως στόχο την εκμετάλλευση των τεράστιων δυνατοτήτων του ελληνισμού, την παραγωγή πλούτου, το νοικοκύρεμα των δημοσίων οικονομικών, την εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια άνευ επαίσχυντων ειρηνευτικών συμφωνιών όπου θα πανηγυρίζουμε γιατί δεν υποχωρήσαμε περισσότερο όπου την εθνική προδοσία θα τη βαφτίζουμε πραγματιστική πολιτική και βεβαίως πάνω από όλα θα έχει ως υψίστη προτεραιότητά της την παραγωγή πολιτισμού. Την υπεράσπιση και προαγωγή της παιδείας και του πνεύματος για να δημιουργήσουμε σπουδαίους και νοήμονες ανθρώπους και να μεγαλώσουμε πνευματικά την Ελλάδα


Πολλοί δημοσιογράφοι, όχι όλοι, οι οποίοι λειτουργούν εδώ και δεκαετίες ως ταγματασφαλίτες του σάπιου και εμετικού πολιτικού κατεστημένου θα προσπαθήσουν να μας τρομοκρατήσουν με την προπαγάνδα τους. Πλέον όμως ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει τι συμβαίνει και δεν επηρεάζεται. Αντιθέτως εξαγριώνεται ακόμη περισσότερο και η προσπάθεια των αργυρώνητων δημοσιογράφων θα φέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.
Είναι κάτι περισσότερο από επείγουσα η ανάδειξη πολιτικών προσώπων και δυνάμεων που δε θα νοιάζονται για το τι θα πούνε οι ξένοι, που δε θα νοιώθουν κατώτεροι έναντι των ξένων, αλλά θα έχουν ως προτεραιότητα τον ελληνικό λαό και την εύρεση της χαμένης μας ελληνικότητάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: