Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΗΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ

Παρακάτω κάποιες προτάσεις για να σταματήσουν οι τσαμπουκάδες των Ευρωπαίων και να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Η γραμμή που θα ακολουθούσα..

Τέλος το μνημόνιο όπως έχει γιατί είναι μη αποτελεσματικό. Έκανε την οικονομική κατάσταση χειρότερη και δεν δίνει λύσεις στο πρόβλημα

Παραδείγματα από δηλώσεις οικονομολόγων με διεθνή κυρός

Δεν θα ελαττώσουμε ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ. Δεν μπορείς να καταδικάζεις σε αργό θάνατο τους συνταξιούχους των 600 ευρώ και τους νέους σε μισθούς των 400

Είναι μεγάλο ψέμα να λες ότι η ανταγωνιστικότητα είναι θέμα μισθών. Αυτό σ’ άλλες εποχές. Σήμερα η ανταγωνιστικότητα είναι θέμα το πώς χρησιμοποιείς το μυαλό. Όχι τα χεριά.

Ναι θα διορθώσουμε το συνταξιοδοτικό με το να αλλάξουμε τις στρεβλώσεις που υπάρχουν. Πρέπει επίσης ΝΑ ΠΡΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ με ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ (από την περιουσία του Ελληνικού δημόσιου)

Ναι είναι ανάγκη να αναδιοργανώσουμε το κράτος αλλά σε μια πενταετία.. (το μνημόνιο έχει καλές ιδέες εδώ που μπορουμε να τις υιοθετήσουμε)

Τα δάνεια που θα απομείνουν – μετά από μια ανάλυση του απέφθου χρέους από διεθνής οργανισμούς- με επιτόκια αγοράς

Η Ευρώπη να αναλάβει να μας παρέχει στρατιωτικό υλικό γιατί ήμαστε η μονή χώρα που έχει casus belli. Εάν δεν πάρουμε υλικά θα αγοράζουμε και αυτά θα αφορούντα από τα τοκοχρεολύσια που χρωστάμε στην ΕΕ και στο ΔΝΤ για εκείνη την χρόνια.

Θα ανακοινώσουμε το ΑΟΖ της Ελλάδος την επόμενη των εκλογών

Ας τολμήσουν να μας εκβιάσουν. Η διεθνής κοινή γνώμη που σ’ αυτή την εποχή είναι το παν θα είναι με το μέρος μας. Μην ξεχνάμε ότι Ο προδότης ΓΑΠ μας έβγαλε τεμπέληδες και διεφθαρμένους. Αυτή την εικόνα θα την διάλυση μια δημιουργική πρόταση.

Πάρτε την και κάνετε ότι αλλαγές θέλετε. Αλλά θα έχετε μια εναλλακτική στο μνημόνι

Δεν υπάρχουν σχόλια: