Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ!

Εμποδίστε το κάθαρμα Τσίπρα να "δραπετεύσει" από τον τόπο τού εγκλήματος.
Ανατρέψτε την πολιτική τής ναζιστικής Γερμανίας, η οποία μας σπρώχνει στις εκλογές, για να επαναφέρει στην εξουσία τους Γεωργιάδηδες και τους Λοβέρδους.
Το ΣΥΡΙΖΑ είναι η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ, η οποία ΔΕΝ μπορεί να εφαρμόσει το Μνημόνιο, που ως κόμμα υπέγραψε το ίδιο.
ΟΛΟΙ οι ΑΛΛΟΙ μπορούν και είναι απολύτως ΕΤΟΙΜΟΙ να το εφαρμόσουν.
Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ.
Η λύση είναι η απόλυτη αυτοδυναμία τού ΣΥΡΙΖΑ.
Ακυρώστε τους σχεδιασμούς των ΝΑΖΙ.
Και ξαφνικά έγινε το "θαύμα", το οποίο συνέφερε τη Γερμανία και τους τοπικούς προδότες. Με την προκήρυξη των εκλογών εξαφανίστηκαν από μπροστά μας οι δωσίλογοι, οι ταγματασφαλίτες και οι προδότες. Δεν υπάρχουν πλέον προδότες, οι οποίοι πρέπει να τιμωρηθούν και εγκληματικές συμφωνίες, οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν από τη Δικαιοσύνη. Όλα αυτά ανήκουν σε ένα παρελθόν, το οποίο έχει μπει σε κάποιο "συρτάρι" τής γερμανικής πρεσβείας. Το διακύβευμα τον νέων εκλογών είναι πλέον το ποιος μπορεί να διαχειριστεί τη "συμφωνία" με τους "θεσμούς". Τα Μνημόνια - σύμφωνα με τον "ήρωα-διαπραγματευτή" Πρωθυπουργό - θεωρούνται πλέον "λογικές" - έστω και όχι τέλειες - συμφωνίες, τις οποίες πρέπει ο λαός να τις σεβαστεί και οι κυβερνήσεις να αναλάβουν να τις διαχειριστούν υπεύθυνα. 
Τα Μνημόνια, όπως τα ξέραμε, δεν υπάρχουν πλέον. Έχοντας το κάθε κυρίαρχο κόμμα ένα δικό του Μνημόνιο να "δικαιολογήσει", φτάσαμε στο σημείο να θεωρούνται αυτά πλέον ξεχωριστές κομματικές - πετυχημένες ή λιγότερο πετυχημένες - "προσπάθειες" προς τη "σωστή" κατεύθυνση της ευρωπαϊκής σωτηρίας τής πατρίδας. Σε αυτό το "κλαμπ" των μνημονιακών κομμάτων μπήκε και ο ΣΥΡΙΖΑ ...Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι προκάλεσαν τις εκλογές, για να τιμωρηθούν οι προδότες και να "σκιστούν" τα Μνημόνιά τους, αφού τους μιμήθηκαν, τώρα προκαλούν νέες εκλογές, προκειμένου ο λαός τού "αλτσχάιμερ" να τους εμπιστευτεί τη διαχείρισή τους. Με τη φωνή τού Τσίπρα ακούς τα λόγια τού Σαμαρά, τα οποία προηγουμένως ήταν τα λόγια τού Γιωργάκη.
...Καραμανλής, Παπανδρέου και Σαμαράς θα πρέπει να πανηγυρίζουν τη σωτηρία τους ...Ο Τσίπρας τους έσωσε. Το νέο Μνημόνιο της Αριστεράς "νομιμοποιεί" όλα τα προηγούμενα των Παπανδρέου και των Σαμαράδων ...Νέα ξεπουλήματα νομιμοποιούν τα παλιά. Με τα αεροδρόμια νομιμοποιείται το έγκλημα Καραμανλή να χρηματοδοτήσει τις ιδιωτικές τράπεζες με δημόσιο χρήμα ή η παράδοση του ΟΤΕ από τον Βενιζέλο. Νέα "κουρέματα" θα νομιμοποιήσουν τα παλιά PSI. "Σβήστηκαν" στην κυριολεξία όλα τα εγκλήματά τους. Εξεταστικές και προδοσίες θα παραδοθούν στους "γραφικούς", όπως φρόντισαν τα ΜΜΕ τής Διαπλοκής να παρουσιάσουν ...Τα ΜΜΕ των δωσίλογων, τα οποία τώρα πλέον "αναγνωρίζουν" την "ωριμότητα" του Τσίπρα.