Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - «ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ»!

ΕΤΣΙ, EUROSTAT ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ-ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Ως μαφιόζικη οργάνωση οικονομικών δολοφόνων ενήργησε η Eurostat! Σε συνεργασία με τη δωσίλογη κυβέρνηση Παπανδρέου, «μαγείρεψαν» τα στοιχεία του ελλείμματος υπό τις διαταγές του Γερμανού επικεφαλής της Eurostat Ράντερμάχερ! Γι’ αυτό σήμερα ο ίδιος Γερμανός, φοβούμενος μην οδηγηθεί σε δίκη πιέζει τον Σαμαρά να κουκουλώσει το σκάνδαλο και να θάψει τις αποκαλύψεις των Γεωργαντά-Λογοθέτη!
· «Ο οικονομικός εφιάλτης που βασανίζει τη χώρα μας έχει πηγή τις στατιστικές αλχημείες επί του χρέους και ελλείμματος του 2009 που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2009 και ολοκληρώθηκαν τον Νοέμβριο του 2010 με τις ψευδείς βεβαιώσεις του Α. Γεωργίου»

· «Η διόγκωση του ελλείμματος συνεχίζεται από τον Γεωργίου, χωρίς να υπάρχει πλέον ΔΣ να τον ελέγξει»

· « Η ανακριτής Πεδιαδίτη διαστρεβλώνει και αποκρύπτει τις καταθέσεις μας, όπως και τις καταθέσεις άλλων μαρτύρων, και στηρίζει τα Μνημόνια και την υπερχρέωση της χώρας μας επικαλούμενη ως μαρτυρίες τις απόψεις των κυβερνητικών»

· «Η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει και άλλους Πεπόνηδες που θα σταθούν όρθιοι και αδέκαστοι»

· «Ο Σαμαράς είναι ακόμα χειρότερος από τον Παπανδρέου. Με ψέματα ο Παπανδρέου υφάρπαξε την ψήφο μας και με ψέματα ο. Σαμαράς έκανε το ίδιο»
Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Η Μεσόγειος “γεννά” τον νέο Πλανητάρχη

Ο κύβος ερρίφθη.
Ο Αρμαγεδδών ξεκίνησε και πλέον ζούμε το τέλος της ιστορίας.
Όποιος νικήσει κερδίσει τα ΠΑΝΤΑ και όποιος ηττηθεί χάνεται από ΠΑΝΤΟΥ.
Οι ΗΠΑ "τελειώνουν".
Οι Προτεστάντες παίζουν τα τελευταία τους "χαρτιά".
Συντονισμένη επίθεση δέχεται η Μεσόγειος. Οι Προτεστάντες, προκειμένου να θέσουν σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου τους, που στόχο έχει την απόλυτη κυριαρχία τους στο σύνολο του Πλανήτη, επιτίθενται σε όλα τα δόγματα και τις θρησκείες της Μεσογείου. Προκειμένου να επιβάλουν την ολοκληρωτική Νέα Τάξη Πραγμάτων, επιτίθενται στους πάντες, προφασιζόμενοι οποιονδήποτε λόγο τους βολεύει ...Προτεστάντες Βρετανοί απειλούν την Καθολική Ισπανία για το Γιβραλτάρ ...Προτεστάντες Γερμανοί επιτίθενται "για το χρέος" στον Ορθόδοξο ελληνισμό της Ελλάδος και της Κύπρου ...Προτεστάντες Αμερικανοί υποδαυλίζουν τις εμφύλιες αιματοχυσίες σε ολόκληρη την ισλαμική επικράτεια, για να δημιουργήσουν φόβητρα. Στόχος τους; ...Η Μεσόγειος ...Η "μήτρα" του πολιτισμού, που κυριαρχεί σήμερα στον Πλανήτη.