Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Από τα δύσκολα, στα… δυσκολότερα…

Από όσα μέχρι στιγμής έχουν διαδραματισθεί στο Ελληνικό δράμα και παρά τις συνεχείς δηλώσεις των πολιτικών για διάσωση της χώρας, διαπιστώνουμε πως γίνονται τα αντίθετα από αυτά που υπόσχονται οι πραγματικοί ένοχοι αλλά και ειρωνικοί «διασώστες». Το πολίτευμα έχει καταλυθεί ελέω συμφερόντων των κατοχικών – δάνειων δυνάμεων, η οικονομία καταρρέει, η κοινωνία διαλύεται, η χώρα καταρρέει και έχει γίνει χώρος για πώληση, ενοικίαση και πειραματισμούς…

Όλα πλέον δείχνουν αδιέξοδο. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα!!! Και το βασικό (αν και ουσιαστικά δευτερεύον) ερώτημα που ξεπροβάλλει είναι: Ευρώ ή δραχμή; Τι ευρώ τί δραχμή !!!

Το ζητούμενο τώρα είναι η ζωή και η επιβίωση των Ελλήνων.

Τα προδοτικά και αμετανόητα καθάρματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τσόντες, αποσιώπησαν επιμελώς επί δεκαετίες τον υπάρχοντα αμύθητο πλούτο της χώρας και την εκμετάλλευσή του, διέλυσαν βάσει σχεδίου τα πάντα, γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία, βιομηχανία, βιοτεχνία, τουρισμό και όλους τους θεσμούς, παιδεία, υγεία, κοινωνικές παροχές, μισθούς, συντάξεις, στρατό, αστυνομία, Θρησκεία και πάσα άλλη κρατική υποδομή.

Υπερδανείσθηκαν -χωρίς σοβαρό λόγο- τεράστια ποσά με ληστρικά επιτόκια, για να πάρουν μίζες από οτιδήποτε, εξοπλιστικά, ιατρικά, κατασκευές, Ολυμπιακά έργα κλπ.

Μας ενέταξαν στα μνημόνια και δανειακές υποχρεώσεις και στο Αγγλικό δίκαιο, ώστε να τα πάρουν όλα τζάμπα οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Διέλυσαν τον οικονομικό ιστό της χώρας, με κοινή συναίνεση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τσόντες με ένα άθλιο δοτό πρωθυπουργό, που αποτελείωσε λόγω PSI, τον κάθε μικροεπενδυτή, Ταμεία, Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια, αλλά τα ξένα τοκογλυφικά founds τα πλήρωσε στο 100% πρόσφατα.

Προώθησαν την λαθρομετανάστευση ώστε να αλλοιωθεί ο αμιγής Ελληνικός Λαός και να καταστραφεί παντελώς η Ελλάδα μας.

Μέχρι και την ανέγερση τεράστιου τεμένους στο κέντρο της Αθήνας ψήφισαν (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ) πλην ΛΑΟΣ και με έξοδα του Ελληνικού Λαού.

Στο φούλ οι Ελληνοποιήσεις, ακόμη και δύο ημέρες προ των εκλογών της 6ης Μαΐου, έγιναν από την σαβουρο-Φώφη...

Επιπρόσθετα προωθούν ειδικές οικονομικές ζώνες σε όλη την Ελλάδα , δήθεν για να γίνουν επενδύσεις στη χώρα, ο πραγματικός τους όμως σκοπός με την βοήθεια του εκτρώματος που ονομάσθηκε "Καλλικράτης" είναι ο διαμελισμός της Χώρας.

Ταυτόχρονα προωθούν το πλήρες ξεπούλημα του Ιδιωτικού και Δημοσίου πλούτου (καταθέσεις, ακίνητη περιουσία ιδιωτών, ΔΕΗ, Ύδρευση, κερδοφόρους οργανισμούς, ορυκτά, υδρογονάνθρακες και όλη την γη της χώρας).

Αυτά τα καθάρματα που έπρεπε ήδη να τα είχαμε κρεμάσει και ακόμα να αιωρούνται σε δημόσια θέα τα βρωμερά τους κουφάρια, τώρα επιζητούν να ξανακυβερνήσουν για να μας ...σώσουν...

Η φτώχεια, η πείνα, τα συσσίτια, οι άστεγοι, η απελπισία, οι καθημερινές αυτοκτονίες Ελλήνων, ούτε που τους ενδιαφέρουν...

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως οι συνιστώσες του με αυτό το απίστευτο αλαλούμ δηλώσεων και τις σαφείς Αντεθνικές τους θέσεις είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου.

Ακολουθούν καπάκι οι αισχρές δηλώσεις , εκβιασμοί, απειλές και προσβολές της Ελλάδας από όλο αυτό τον συρφετό των "φίλων Ευρωπαίων και συμμάχων", οι οποίοι τα κάνουν γιατί γνωρίζουν τους μιζαρισμένους και ανίκανους προδότες.

Το γεγονός ότι όλες οι χώρες της Ευρώπης, ΗΠΑ και Ιαπωνία έχουν χρέος ως προς το ΑΕΠ τους, κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Ελλάδας, έχει περάσει στα ψιλά...
Τι κάνουμε τώρα;

Με την υφιστάμενη κατάσταση το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να μην έχει κανένα κόμμα αυτοδυναμία, ούτε συνδιαζόμενοι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και να γίνει κυβέρνηση ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ, να χαραχθεί κοινή ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ γραμμή και σχέδιο αποκατάστασης, να πάνε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στους τοκογλύφους και να συζητήσουν, ώστε να υπάρχουν όροι ξεπληρώματος του χρέους με λογικούς όρους και χρονική διάρκεια, χωρίς να πεθάνει ο Ελληνικός Λαός και κυρίως να υπάρχει ανάπτυξη, όχι αερολογίες αλλά σχεδιασμός και άμεση κατά το δυνατόν υλοποίηση.

Και βασικά τέρμα η τρόικα και κυρίως το ΔΝΤ.

Αν οι "φίλοι και σύμμαχοί μας" δεν δεχθούν τους όρους αυτούς, τότε τους χαιρετάμε, με ότι συνεπάγεται αυτό και για αυτούς και την λοιπή υφήλιο και αναζητούμαι (πόσο καιρό νωρίτερα έπρεπε να είχε γίνει αυτό!!!)άλλοι σύμμαχοι Ρώσοι Κινέζοι Ισραηλινοί και συνεχίζουμε με ότι ήθελε προκύψει!!

Θα υποφέρουμε στην αρχή (ούτε σχέδια Β, C, D υπάρχουν για την αντιμετώπιση της κρίσης, τόσο ανίκανα καθάρματα είναι) και ίσως στο τέλος να τα καταφέρουμε.

Αν μείνουμε στην υπάρχουσα πορεία, το τέλος θα είναι χειρότερο και θα βασανισθούμε για περισσότερο χρόνο, μέχρι να καταλήξουμε στο ίδιο σημείο.

Η άλλη λύση είναι η επανάσταση του Λαού...

Ο Θεός και η Παναγία μαζί μας.

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ . ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.


Προσπαθούν να κάνουν το λαό να ξεχάσει. Να ξεχάσει το αληθινό νόημα των εκλογών. Και αυτό βέβαια δεν είναι το Ευρώ η Δραχμή, αλλά αν θα καταργήσει ή όχι το μνημόνιο και τις πολιτικές που τις εφεύρε.
- Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα
- Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200? καθαρά!
- Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων
- Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας
- Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.
- Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας , κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων
- Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012. 200.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας
- Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
- Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
- Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
- Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
- Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
- Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
- Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
- Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
- Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας
- Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου
- Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο
- Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης
- Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
- Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους.
- Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ενα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια)
- Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου
- Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές: (α) Φόρος εισοδήματος, β) Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, γ) Τέλος επιτηδεύματος, δ) ΕΤΑΚ 2009, ε)Έκτακτη εισφορά ακινήτων, στ) ΦΑΠ 2010, ζ) ΦΑΠ 2011, η) Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012)
- Ιδιώτες φοροεισπράκτορες
- Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην… Τουρκία!
Τώρα ξέρεις τι σου έχουν για μετά τις 17 ιουνιου.Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν οτι δεν ήξεραν. Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν οτι παραπλανήθηκαν απο τις γνωστές ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις περι επαναδιαπραγμάτευσης, αυτοδύναμης Ελλάδας.
Υ.Γ. Σε περιμένει ΑΙΜΑ-ΠΟΝΟΣ-ΔΑΚΡΥΑ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Βαρέθηκα να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου..

Βαρέθηκα οι εγχώριες και ξένες Μέδουσες των ΜΜΕ να μου επιβάλουν επιλεκτικά ''ειδήσεις'', μόνο ότι τους διευκολύνει, μόνο τα αρνητικά σενάρια τους και τα δικά τους τρομολαγνικά συμπεράσματα ...
Βαρέθηκα οι δημοσιογράφοι να μετατρέπουν τους εαυτούς τους από απλούς και αντικειμενικούς αναμεταδότες, σε κατασκευαστές και διαχειριστές γεγονότων, επειδή οι .....
''ισχυροί'' τους βάζουν χρήματα στις λιγδιασμένες τσέπες τους, για να διαστρεβλώνουν τους πάντες και τα πάντα...
Βαρέθηκα τα γελοία και ανύπαρκτα επιχειρήματά τους...
Βαρέθηκα να μου κάνουν πλύση εγκεφάλου και να νομίζουν ότι με πείθουν...
Βαρέθηκα να μου λένε ότι πρέπει να φοβάμαι και να σκύβω το κεφάλι...
Βαρέθηκα τους ''πατριώτες/εθνοσωτήρες/ελληναράδες'', που με ξεπούλησαν στο πιο φτηνό παζάρι, χωρίς καν να με ρωτήσουν...
Βαρέθηκα την παραφροσύνη, ότι αυτοί που με ρήμαξαν, είναι οι ιδανικοί για να με σώσουν...
Βαρέθηκα να κακοποιούν την ψυχή μου, τη ζωή μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συνανθρώπους μου, τους Έλληνες...
Βαρέθηκα να με θέλουν άβουλο ραγιά και θεατή της πιο μίζερης μορφής επιβίωσης, που επιλέγουν για μένα...
Βαρέθηκα τους φίλους εταίρους ευρωπαίους, που σαν άλλος Πιλάτος, με ρωτούν Ιησού ή Βαρραβά...
Βαρέθηκα να με απειλούν ευρώ ή δραχμή, σωτηρία ή καταστροφή, όταν οι ίδιοι θέλουν να με διώξουν από το ευρώ αλλά ταυτόχρονα τρέμουν και την έξοδό μου και τις οικονομικές συνέπειες που θα χρεωθούν...
Βαρέθηκα να χρεώνουν στην Ελλάδα την αποτυχία της ευρωζώνης... Ναι! Για όλα οι Έλληνες φταίνε! Αφανίστε τους!
Βαρέθηκα τις λυκοφιλίες τους...
Βαρέθηκα να καλύπτουν τα δικά τους χρέη κερδοσκοπώντας σε βάρος μου...
Βαρέθηκα να κοιτάνε την πατρίδα μου λες και είναι δουλική τους παροικία...
Βαρέθηκα τα βρώμικα σχέδια τους... Δεν τους έκατσε για εμφύλιο σπαραγμό λόγω της ανέχειας, ελπίζω να μην τους κάτσει το δεύτερό τους σχέδιο για εκμετάλευση προβληματικών ομάδων μεταναστών και χρυσαυγιτών και να το επεκτείνουν τελικά σε εμφύλιο, για εκτόνωση της συσσωρευμένης οργής και εξυπηρέτηση των στόχων τους...
Βαρέθηκα να νοιάζονται για το ''καλό'' μου και να με καταδικάζουν σε οικονομικό και εθνικό θάνατο...
Βαρέθηκα τη ''στήριξη'' τους, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μαγκούρα, που με βαράει συνέχεια στο κεφάλι και μόνο θολούρα φέρνει στο νου μου...
Βαρέθηκα να προσπαθώ να κατανοήσω τον εδώ και χρόνια διαχωρισμό των εννοιών Ελλάδα - Έλληνες... Μα Ελλάδα είναι οι Έλληνες. Ποιο το νόημα της 'σωτηρίας' της Ελλάδας με εξαθλιωμένους και αυτοκτονημένους Έλληνες; Μήπως τελικά θέλουν και τον γεωγραφικό μας χώρο;
Βαρέθηκα τους τρεις ''μεγάλους οικονομικούς οίκους'', που σαν σύγχρονες Πυθίες κάνουν προβλέψεις για τις τύχες των λαών...
Βαρέθηκα τους κερδοσκόπους, τραπεζίτες και τεχνοκράτες, που παίζουν στο χρηματιστήριο σαν να είναι σε παιδότοπο και για παιχνιδάκια χρησιμοποιούν ανθρώπινες ψυχές...
Βαρέθηκα την άθλια μειονότητα ''Ελλήνων'' που κρύψαν τα αξιολάτρευτα λεφτουδάκια τους στην Ελβετία και καραδοκούν σαν τους γύπες πάνω από τον ετοιμοθάνατο, να κερδοσκοπήσουν μόλις φτάσουμε στην τελική μας πτώση...
Βαρέθηκα την κάθε επιτροπή που συστάθηκε για να αποκομίσει 1 δις από τους ιδιαίτερα έχοντες, αλλά οι ''καημένοι'' τα έχασαν και έτσι προχτές η εφορία έστειλε σε 1 εκατομύριο αδύναμους οικονομικά Έλληνες απειλητικά έγγραφα κατάσχεσης, αν δεν τσακιστούν να πληρώσουν στο δημόσιο οφειλές της τάξης των 300 και 500 ευρώ...
Βαρέθηκα οι πολιτικοί από εντολοδόχοι μου, να γίνονται εξουσιαστές μου και να αποφασίζουν για μένα, χωρίς εμένα, σαν να είμαι αναλώσιμο είδος, σαν να μην υπάρχω...
Βαρέθηκα τις καγκελόφρακτες παρελάσεις, τα κάγκελα στο νου, στην ελευθερία, την αξιοπρέπεια και στα δικαιώματά μου...
Βαρέθηκα να μου πετάνε στα μούτρα χημικά επειδή ''τόλμησα'' να σταθώ απέναντί τους και να τους κοιτάξω κατάματα...
Βαρέθηκα τις γερασμένες και δουλικές τους ψυχές να εκφέρουν απόψεις και να βλέπω μέσα από κάθε κούφιο λόγο τους να ξεπηδάνε τα καμμένα εγκεφαλικά τους κύτταρα...
Βαρέθηκα την αδιαφορία τους για τους ανθρώπους, που οι ίδιοι οδηγούν στην αυτοκτονία είτε από απόγνωση είτε από διαμαρτυρία...
Βαρέθηκα να με χειραγωγούν, για να με κρατάνε μέσα στο μικρόκοσμό μου σαν μονάδα... Δεν είμαι μόνο μονάδα. Είμαι μέσα στο σύνολο μονάδων.
Βαρέθηκα να είμαι συνένοχος...
Βαρέθηκα τον 'ωχαδερφισμό'...
Βαρέθηκα να με θέλουν φοβισμένο κοπάδι, που στο κάθε φοβικό μήνυμα που αναπαράγουν διαρκώς, να τρέχω στο super market για να γεμίσω τα ντουλάπια μου με γάλα εβαπορέ, ρύζι και μακαρόνια και να αποσύρω τις όποιες μικροκαταθέσεις μου, για να τις κρύψω κάτω από το στρώμα...Λες κι αυτό είναι η σωτηρία μου...
Βαρέθηκα τον προβληματισμό, την απογοήτευση, την παραίτηση, που οδηγεί στον φόβο ανάληψης ρίσκου, έστω και αυτό της ψήφου...
Βαρέθηκα τη μετανάστευση των νέων... Στις δεκαετίες '50 και '60 μετανάστευαν με passport εργάτη και οικοδόμησαν Γερμανίες... Σήμερα το passport γράφει συλλογή πτυχίων, γιατί χρειάζονται μυαλά για να στηρίξουν τη δικιά τους τεμπελιά και αδυναμία νου για παιδεία...
Βαρέθηκα να παραμένω κρυμμένη στη γωνιά που μου έδειξαν... Βαρέθηκα να περπατώ τοίχο - τοίχο... Βαρέθηκα να μου κουνάνε το δάχτυλο απειλητικά... Δεν έχει πιο κάτω... Ποιοί νομίζουν ότι είναι;...
Βαρέθηκα τις αναλύσεις και τα λόγια...
Λίγο σηκώσαμε το κεφάλι και τρέξανε πανικοβλημένοι ντόπιοι και ξένοι αρχηγοί, για να δουν και καλά τί μπορούνε να αλλάξουνε υπέρ μας... Σκέψου να ορθώσουμε και ανάστημα...
Παίρνω τη Ζωή μου στα χέρια μου. Έχω νου. Έχω ελεύθερη βούληση. Έχω δύναμη. Έχω ευθύνη. Διεκδικώ... Επιλέγω...
Να είσαι καλά!!!

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η απάτη του κεντροδεξιού μετώπου


Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Γιατί η "Διαπλοκή" διέταξε τον Σαμαρά να κάνει το δήθεν κεντροδεξιό "προσκλητήριο";
Τι ακριβώς είναι αυτή η Dream Team των αποτυχημένων ...γόνων;
Θα "ξυπνήσουν" επιτέλους οι δεξιοί να τιμωρήσουν αυτούς, που τους ξεφτιλίζουν εδώ και τριάντα χρόνια;
Οι Αμερικανοί λένε το εξής σοφό: ...Αν με ξεγελάσεις μία φορά, ντροπή σου ...Αν με ξεγελάσεις δύο φορές, ντροπή μου. Σύμφωνα με τους Αμερικανούς, δηλαδή, ένας άνθρωπος, αν κατορθώσει και σε ξεγελάσει δύο φορές, σε ντροπιάζει εσένα τον ίδιο. Σε καθιστά ντροπιασμένο. Αναρωτιόμαστε λοιπόν εμείς οι αριθμομανείς: Τι ακριβώς είσαι, αν σε ξεγελάσει κάποιος πέντε φορές σε λιγότερο από μισό χρόνο; Μόνον οπαδός του Αντώνη Σαμαρά μπορείς να είσαι ...Αφελής νεοδημοκράτης, που προφανώς δεν χόρτασες τη μέχρι τώρα κοροϊδία και είσαι έτοιμος να στηρίξεις το κεντροδεξιό μέτωπο των αποτυχημένων όλων των ειδών. Μιλάμε πραγματικά για το απόλυτο ρεκόρ της αφέλειας των ψηφοφόρων, αλλά και της υποκρισίας της ηγεσίας τους.
Στις τελευταίες εκλογές ο Σαμαράς κατέβηκε με έναν ΣΤΟΧΟ και μία ΥΠΟΣΧΕΣΗ. Στόχος ήταν η αυτοδυναμία και η υπόσχεση ήταν ότι δεν θα έκανε σε καμία περίπτωση κυβέρνηση σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Οι εκλογές έγιναν και ο "ντράμερ" της Βοστόνης απέτυχε πλήρως σε όλα τα επίπεδα. Απέτυχε στον στόχο του, παίρνοντας το εξόχως ταπεινωτικό 18% —που είναι αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών για τη ΝΔ— και ταυτόχρονα αθέτησε την υπόσχεσή του απέναντι στους νεοδημοκράτες, εφόσον μέχρι τέλους αγωνίστηκε να δημιουργήσει Κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς.
...Ο άνθρωπος είναι απίστευτος. Όχι μόνον έγραψε στα παλιά του τα "παπούτσια" τους οπαδούς της ΝΔ, που τους υποσχόταν ότι δεν θα κάνει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, αλλά με τη "σιγουριά" ενός ασθενούς με προχωρημένο Αλσχάιμερ βγήκε και είπε ότι: έκανε τα ΠΑΝΤΑ, για να στήσει αυτήν την Κυβέρνηση συνεργασίας, αλλά απέτυχε. Αυτός, ο οποίος υποσχόταν μη-συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και απειλούσε με συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις —μέχρι να επιτύχει υποτίθεται την αυτοδυναμία—, έκανε την "κωλοτούμπα" τού πρωταθλητή, που του χάρισε το παρατσούκλι "Κομανέτσι". Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι: σέρνει τον λαό σε εκλογές, ενώ θα μπορούσε να συμμετάσχει και αυτός σε μια κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Μιλάμε για απίστευτα πράγματα ...Αυτά δεν γίνονται ούτε σε κωμωδίες ...Μιλάμε για "καρτούν" της πολιτικής. Απέτυχε όχι μόνον στον στόχο του, αλλά στην πραγματικότητα απέτυχε και στο να αθετήσει την υπόσχεσή του. Δεν κατάφερε ούτε καν να "προδώσει" τους αφελείς που τον πίστεψαν και τον ψήφισαν. Ήθελε να τους προδώσει, κάνοντας κυβέρνηση από κοινού με το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν το κατάφερε. Έκανε τα πάντα —όπως μας διαβεβαίωσε— για να τους προδώσει, αλλά δεν το κατάφερε, γιατί δεν του το επέτρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ. Φορτώθηκε μάλιστα το κόστος αυτής της προδοσίας, χωρίς να μπορέσει να προδώσει.
Αυτό είναι ένα νέο ρεκόρ, ακόμα και για έναν Αντωνάκη. Όχι απλά απέτυχε να κατακτήσει τους στόχους του, όπως μας έχει πλέον συνηθίσει, αλλά έκανε αυτό, το οποίο μόνον αυτός μπορεί να κάνει ...Αυτό, το οποίο δεν μπορεί να κάνει κανένας άλλος τόσο καλά ..."Φορτώθηκε" μόνος του όχι μόνον τα "φορτία" του, αλλά και τα "φορτία" των άλλων. Όπως, για παράδειγμα, "φορτώθηκε" ο ίδιος και το κόμμα του το κυβερνητικό κόστος του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να έχει κυβερνήσει ούτε μία ημέρα, έτσι "φορτώνεται" σήμερα και το κόστος μιας συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, χωρίς αυτή να έχει συμβεί ποτέ. Ο Σαμαράς σήμερα μπορεί να κατηγορηθεί για συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, γιατί απλά ήταν αφελής στις δηλώσεις του.
Μιλάμε για πρωτοφανή περίπτωση στην πολιτική μας ιστορία. Ό,τι κάνει ο Σαμαράς είναι λάθος ...Γραβάτα διαλέγει μόνος του κι αυτή είναι ...κίτρινη. Ο άνθρωπος αποδεικνύει καθημερινά και με όλους τους τρόπους πως δικαίως ήταν συγκάτοικος με τον Γιωργάκη. Πρέπει αυτοί οι δύο πραγματικά να άφησαν "ιστορία" στη Μασαχουσέτη ...Σε ειδική "πτέρυγα" πρέπει να τους είχαν στο Κολέγιο ...Απίστευτοι τύποι ήταν καί οι δύο ...Δεν μιλάμε για απλά ασήμαντα "σπίρτα" βρεγμένα ...Μιλάμε για συλλεκτικά "τζάκια" πραγματικά "σβησμένα" ...Μιλάμε για ζωντανά εγχειρίδια της πολιτικής ανθρωποβιολογίας ...Η απόδειξη ότι ακόμα και το πιο ισχυρό οικογενειακό DNA εκφυλίζεται μέσα στον χρόνο.
Οι άνθρωποι, οι οποίοι κατέστρεψαν τον δικομματισμό στην Ελλάδα, θα μπορούσαν να βυθίσουν τον Τιτανικό μέσα στο λιμάνι του Σαουθάμπτον ...Ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης ...Οι εξηντάχρονοι ανήλικοι. Ειδικά ο Σαμαράς μάς εκπλήσσει με το εκπληκτικό του "ντεμαράζ". Μέσα σε ελάχιστους μήνες "προσπέρασε" τον Γιωργάκη και μας έκανε να τον ξεχάσουμε. Παρ' όλη τη μικρή παρουσία του σε πρωταγωνιστικό ρόλο, έχει ήδη "καπαρώσει" θέση στην ελληνική ιστορία ...Πιο χαζός κι απ' τον ΓΑΠ ...Μιλάμε για τον "αντιαλχημιστή" της Μεταπολίτευσης ...Μιλάμε για τη ζωντανή προσωποποίηση της αποτυχίας. ...Ένας "Αντιμήδας" της πολιτικής. Παρέλαβε έναν γίγαντα του δικομματισμού, ο οποίος ήταν έτοιμος να δώσει την πρωθυπουργία ακόμα και σε ένα κουνέλι και ταπεινώθηκε όσο κανένας άλλος αρχηγός στη Μεταπολίτευση. Στην κυριολεξία ...ό,τι αγγίζει, το καταστρέφει ..."Χρυσάφι" πιάνει, "κάρβουνο" το κάνει.
Μιλώντας για "κάρβουνο", θυμηθήκαμε τη Ντόρα. Δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε και τη μεγάλη "επιτυχία" της πρώην ανταγωνίστριάς του ...Αυτής, που έφυγε από το "μαντρί", για να διαπρέψει μόνη της ...Αυτής, που από καιρού εις καιρόν ισχυριζόταν ότι της "ανήκει" περίπου το 40% του κόμματος της ΝΔ ...Αυτής, που "ασφυκτιούσε" στη ΝΔ, χωρίς να κρατά τα ηνία της ...Αυτής, που, "εκβιάζοντας" τον λαό, τον "απείλησε" ότι, αν δεν την "έβαζε" στη Βουλή, θα τον εγκατέλειπε και θα έφευγε άπαξ από την πολιτική σκηνή ...Αυτήν, που δυστυχώς —όπως και η Τζούλια Αλεξανδράτου— απέτυχε να εισέλθει στη Βουλή.
...Μεγάλη "πίκρα" γεύτηκε η ατυχήσασα παντρεμένη χήρα Μπακογιάννη. Πήγε να "εξαργυρώσει" δημοσίως την "επιταγή" Μητσοτάκη με "τόκους" Μπακογιάννη και διαπίστωσε ότι ήταν "ακάλυπτη" ...Εισέπραξε "φραγκοδίφραγκα" συμπάθειας. Ήταν τόσο "σίγουρη" γι' αυτήν την "επιταγή", που, ακόμα κι όταν μιλούσε σε άδεια τραπεζοκαθίσματα, ονειρευόταν υψηλές πολιτικές συνεργασίες ...Τόσο σίγουρη, που μας δήλωσε δημοσίως ότι θα αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική, αν δεν μπει στη Βουλή. Σχεδόν έναν αιώνα παρουσίας στην πολιτική σκηνή έχει η οικογένειά της και ο λαός τής έδωσε "κομμάτι" ίσα με τον Τσήμερο.
...Άτιμη κοινωνία ...που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις. Τώρα η "ευλύγιστη" χήρα θα αναγκαστεί να κάνει κι αυτή "κωλοτούμπα" ...Θα αναγκαστεί να γλύψει εκεί όπου προηγουμένως έφτυσε ...Θα "φορτωθεί" και πάλι στο γνωστό δεξιό "υποζύγιο" του πατέρα της ...Στη σιγουράντζα, που θα τη βάλει από την πίσω "πόρτα" στη Βουλή. Προφανώς διαπίστωσε ότι "κινδυνεύουμε" και θεώρησε "υποχρέωσή" της ν' αναβάλει την αποστρατεία της μέχρι να μας "σώσει". Έκανε την καρδιά της "πέτρα", για να μας βοηθήσει, παρ' όλο που ήμασταν αχάριστοι και δεν το αξίζουμε.
Προσκολλημένη στο πατριωτικό της καθήκον, δεν ήθελε να κάνει το εύκολο, που είναι να πάει σπίτι της και επέλεξε να μείνει και να αγωνιστεί στο πεδίο της "μάχης", για να μην εμφανιστεί ως "ρίψασπις". Μιλάμε για ζωντανό "κρίκο", που μας συνδέει με το ηρωικό αρχαίο παρελθόν μας ...Όλες οι κομμώτριες του Κολωνακίου μπορούν να το προσυπογράψουν αυτό.
Ποιοι διέταξαν τον Αντωνάκη

να θέσει εαυτόν επικεφαλής κεντροδεξιού "μετώπου";

Τώρα και μετά από την "εκκωφαντική" ήττα, που θα έπρεπε να έχει ήδη στείλει τον κακόμοιρο Αντωνάκη στο σπίτι του, αυτός όχι μόνον δεν δείχνει να πτοείται, αλλά το αντίθετο μάλιστα. Σαν νέος "στρατηγός" και αναμορφωτής της σύγχρονης Δεξιάς, όχι μόνον "ανασυντάσσεται", αλλά μπαίνει μπροστά και κάνει γενικό προσκλητήριό της. Εκτιμώντας ότι δεν τον "έφτυσαν" εκατομμύρια ψηφοφόρων, αλλά ότι βρέθηκε σε πολιτική "καταιγίδα", ξεκινάει τον νέο αγώνα για τον νέο "θρίαμβό" του. Αυτός, ο οποίος δεν κατόρθωσε να γίνει ο ηγέτης των "κολλημένων" ψηφοφόρων του κόμματός του, θέλει να γίνει και ηγέτης όλων των υπολοίπων δεξιών ...Περίεργα πράγματα.
Γιατί είναι περίεργα; Γιατί πρακτικά το πρόβλημα του Σαμαρά δεν είναι η "συστράτευση" των δεξιών δυνάμεων ...Το πρόβλημα του Σαμαρά είναι το κόμμα του. Η ΝΔ δεν πήρε τα ποσοστά που της αντιστοιχούσαν. Αν έπαιρνε τα ποσοστά που της αντιστοιχούσαν, ο Σαμαράς τώρα θα ήταν ήδη πρωθυπουργός, έστω και με το "δεκανίκι" του ΠΑΣΟΚ. Αυτό δεν το λέμε εμείς ...Αυτό το λέει ο ίδιος, εφόσον έβαλε το κόμμα του σε όλους τους πιθανούς κι απίθανους συνδυασμούς, προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση.
Απλά πράγματα. "Μέτωπο" κάνεις, όταν κυριαρχείς σε έναν χώρο, αλλά δεν σου φτάνουν τα "κουκιά" για να κάνεις κυβέρνηση ...Όταν με το κομματικό σου "όχημα" πιάνεις το "μάξιμουμ" των δυνατοτήτων σου, αλλά αυτό το "μάξιμουμ" δεν φτάνει ...Όταν πιάνεις ένα 40 με 45% και δεν μπορείς να σχηματίσεις Κυβέρνηση. Όπως για παράδειγμα έκανε ο Μητσοτάκης, ο οποίος με το κολοσσιαίο ποσοστό του 46,19% δεν μπορούσε να φτιάξει Κυβέρνηση κι αναζήτησε τη συνεργασία, που οδήγησε στην "Οικουμενική". Τότε αναζητάς τη συνεργασία με όλους τους ιδεολογικά συγγενείς "ατυχήσαντες". Τότε αναζητάς όλα τα "δυαράκια", που δεν μπήκαν στη Βουλή, για να συμπληρώσεις τα "κουκιά" σου.
Όταν από το δικό σου κόμμα —και εξαιτίας της δικής σου ηγετικής ανεπάρκειας— χάνεις πάνω από 25% του εκλογικού σώματος ή το 50% των ψηφοφόρων σου, δεν αναζητάς "τσόντες", για να συμπληρώσεις τα ποσοστά. Το πρόβλημά σου είναι αυτοί που σου "έφυγαν" και όχι αυτοί που δεν σου "ήρθαν". Το πρόβλημά σου είναι το 25% που έχασες μόνος σου και όχι το 2%, που θα σου δώσει η συμμετοχή της Ντόρας στην "πανστρατιά" των losers. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν αναζητάς "συνέταιρο" ...Αναζητάς μπαλκόνι για να "φουντάρεις", επειδή είσαι άχρηστος ...Πολύ άχρηστος, για να φτάσεις να χάσεις εκατομμύρια ψηφοφόρων, χωρίς να έχεις κυβερνήσει ούτε μία μέρα ...Πάρα πολύ άχρηστος, για να φτάσεις να χάσεις εκατομμύρια ψηφοφόρων και να κάνεις ειδική εκδήλωση, για να υποδεχθείς τους "τιτανοτεράστιους" ατυχήσαντες πολιτευτές του ΛΑΟΣ.
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Στην πραγματικότητα το "προσκλητήριο" του Σαμαρά δεν το επέβαλε κάποια εκλογική "αριθμητική". Το "προσκλητήριο" του Σαμαρά δεν έγινε, για να "προστεθούν" στη ΝΔ κάποια ποσοστά που της έλειπαν. Το "προσκλητήριο" είναι πρόφαση. Γιατί πρόφαση; Για να επανενταχθεί με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς αντιδράσεις η Ντόρα Μητσοτάκη στη ΝΔ. Γιατί κάποιοι ήθελαν αυτήν την επείγουσα επανένταξη; Γιατί, βλέποντας τον Σαμαρά να είναι στην "πόρτα" της εξόδου του μεγάλου κόμματος της Δεξιάς, άρχισαν να φοβούνται ότι θα χάσουν τον έλεγχό της.
Αυτοί οι κάποιοι δεν είναι τυχαίοι. Αυτοί οι κάποιοι είναι τα αφεντικά όχι μόνον του Σαμαρά, αλλά και της Ντόρας και του Βαγγέλη ...Τα αφεντικά του δικομματισμού ...Τα αφεντικά της χώρας, που θέλουν να γίνουν ιδιοκτήτες της στην εποχή του Μνημονίου. Είναι πλέον φανερό ότι υπάρχει σήμερα σε εξέλιξη μια πλεκτάνη εις βάρος των οπαδών της Δεξιάς, προκειμένου οι παλαιοί δήθεν "κεντρώοι" να μην χάσουν τον έλεγχο της Δεξιάς ...Προκειμένου να "καπελώσουν" εκ νέου τη Δεξιά, πριν προλάβει και αντιδράσει ο κόσμος της, ανατρέποντας τον θλιβερό και ελάχιστο Αντωνάκη. Οι σύντροφοι του Μητσοτάκη, οι οποίοι με τις "πλάτες" του προδότη Καραμανλή μπήκαν νύχτα στο κόμμα του και "άλωσαν" τη δεξιά παράταξη, επιθυμούν να ξανακάνουν το ίδιο και με τις "πλάτες" του προδότη Σαμαρά.
Ποιοι είναι αυτοί; Οι δήθεν "κεντρώοι" της προχουντικής εποχής. Οι παλιοί βενιζελικοί τύπου Λαμπράκη, Λάτση, Χριστοφοράκου κλπ. ...Οι γερμανόφιλοι δωσίλογοι, που, μετά τον "σωτήριο" γι' αυτούς Εμφύλιο, έγιναν αμερικανόφιλοι "κεντρώοι" ...Αυτοί, που κατ’ εντολή των Αμερικανών έγιναν "αποστάτες", για να μας οδηγήσουν στην αμερικανόφιλη Χούντα ...Η σημερινή Διαπλοκή ...Οι "προοδευτικοί", που έγιναν δισεκατομμυριούχοι με χρήματα του ελληνικού λαού στις πιο σκοτεινές εποχές του ελληνισμού ...Αυτοί, που έπαιρναν "θαλασσοδάνεια" ή αποκλειστικές άδειες από τη δική τους Δικτατορία ...Από τη Δικτατορία που "κατασκεύαζε" όχι μόνον τους "ήρωες", αλλά και τους πλούσιους, που θα μονοπωλούσαν τη Μεταπολίτευση.
Αυτοί έγιναν τα αφεντικά της Μεταπολίτευσης ...Μοναδικοί στο σύνολο της ιστορίας της ανθρωπότητας ...Οι μόνοι που το πρωί "αντιστέκονταν" σε μια Χούντα και το βράδυ εισέπρατταν τα "ελέη" της ...Αντιστασιακοί πολυεκατομμυριούχοι made in Greece ...Οι Λάτσηδες, οι Μπομπολαίοι, οι Λαμπράκηδες, οι Βαρδινογιάννηδες και τα άλλα τα "παιδιά" ...Οι φυσικοί ιδιοκτήτες του ΠΑΣΟΚ και "δούρειοι" διαχειριστές της ΝΔ ...Οι ιδιοκτήτες του ΠΑΣΟΚ, που γκρεμίστηκε στις τελευταίες εκλογές και δεν θα άντεχαν με τίποτε το ενδεχόμενο μετά από αυτό το παντελώς απροσδόκητο γεγονός να χάσουν ταυτόχρονα και τον έλεγχο της ΝΔ.
...Αυτοί, που, ως μεγιστάνες και ιδιοκτήτες των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, επέβαλαν τον δικομματισμό της Μεταπολίτευσης ...Αυτοί, που έγιναν μεγιστάνες, για να μας καταντήσουν "λεία" του ΔΝΤ και φιλοδοξούν να γίνουν ακόμα πλουσιότεροι με το Μνημόνιο ...Αυτοί, που μας προκαλούν, λέγοντάς μας ..."μαζί τα φάγαμε" ...Αυτοί, που έκαναν Πρωθυπουργούς τους "κουρασμένους" και τους "στοχαστές" ...Αυτοί, που ονειρεύτηκαν τον βουλιμικό Βενιζέλο Πρωθυπουργό, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς κάποιο μέρος του "πόπολου" δυστυχώς "ξύπνησε" ...Αυτοί, που σήμερα μάχονται να σώσουν τον έναν πόλο του παλαιού δικομματισμού, ελπίζοντας ότι θα "στρώσουν" την κατάσταση με τον ΖΥΡΙΖΑ στη θέση του ΠΑΣΟΚ.
...Αυτοί είναι οι ιδιοκτήτες του δικομματισμού ...Τα αφεντικά του Mega και εργοδότες της Τρέμη και του Πρετεντέρη ...Οι δημοσία δαπάνη "μαικήνες" της τέχνης και με τα χρήματά μας μεγάλοι ευεργέτες του δικού τους Μεγάρου Μουσικής ...Οι ιδιοκτήτες των τραπεζών, που "σώζονται" με χρήματα του λαού, ο οποίος οδηγείται στην πείνα μέσω του Μνημονίου ...Οι μεγαλοεργολάβοι, που βάζουν την αστυνομία να φυλάει τα δικά τους "διόδιά" στους δικούς μας δρόμους ...Οι celebrities, που έχουν μετατρέψει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως σε γραφείο προσωπικού για την ασφάλειά τους ...Οι πρώτοι που τρέχουν να γιορτάσουν το Thanks Giving της γνωστής πρεσβείας των "προστατών" μας ...Οι γονείς και κηδεμόνες των "σπίρτων" του Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών.
...Αυτοί είναι που μετέτρεψαν —εκτός από το δικό τους ΠΑΣΟΚ— και τη ΝΔ του Μητσοτάκη σε κόμμα της Siemens και των "προοδευτικών" διαπλεκόμενων ...Τα αφεντικά αυτών, που έπαιρναν χορηγίες από τον γιο του δωσίλογου Χριστοφοράκου ...Τα αφεντικά των "κουφών", που παρίσταναν τους δεξιούς, αλλά έδιναν δουλειές στον "αριστερό" Μπόμπολα ...Τα αφεντικά των "μεθυστακέων", που στην Κατοχή ήταν μεταφραστές της Γκεστάπο και εμείς νομίζαμε ότι, σαν υπουργοί εξωτερικών της πατριωτικής Δεξιάς, θα ζητήσουν τις αποζημιώσεις από τους Γερμανούς. Αυτοί τρόμαξαν, βλέποντας τον Αντωνάκη να είναι έτοιμος να "φουντάρει" από την ταράτσα της Συγγρού. Αυτοί βιάστηκαν να φέρουν πίσω τη θυγατέρα του Μητσοτάκη πριν ο Βασιλάκης ο Καΐλας τούς διαλύσει το "μαγαζί".
Τώρα είναι πλέον "ορατό" —ακόμα και για τους "τυφλούς"— τι έγινε με την εκλογή του Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ. Είναι εύκολα αντιληπτός ο λόγος, που παρέδωσαν το κόμμα στο "καμάρι" της Πηνελόπης Δέλτα. "Ανάστησαν" έναν πολιτικό, που βαστούσαν οι ίδιοι στην "κατάψυξη", για να τον χρησιμοποιήσουν την κατάλληλη ώρα. Κάποιοι γνώριζαν πως είχαν "κουράσει" τον δεξιό κόσμο με τον Μητσοτάκη και τη "φαμίλια" του και είπαν να τον "τραβήξουν" λίγο από το προσκήνιο, προκειμένου να "ξεχαστεί". Για να μην χαθεί ο έλεγχος του κόμματος, θα έβαζαν στη "θέση" του τον επίσης "δικό" τους Σαμαρά. Θα "τραβούσαν" την κουραστική εγγονή του Βενιζέλου και θα έβαζαν στη θέση της τον εγγονό του Μπενάκη.
Αυτό ήταν το κόλπο με τον Σαμαρά. Από μια παράταξη, που αντιπροσωπεύει το δεξιό μέρος της κοινωνίας, δεν βρέθηκε ούτε ένας δεξιός, για να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος της Δεξιάς ...Ούτε ένας δεξιός δεν ήταν άξιος να διαδεχθεί τον Καραμανλή και να νικήσει τη Ντόρα ...Οι νίκες είναι προφανώς εξειδίκευση άλλων και όχι των δεξιών ...Οι δεξιοί είναι για να ψηφίζουν και να χειροκροτούν τους βενιζελικούς "σώγαμπρους" του κόμματος. Έπρεπε να ψάξουν στις "ντουλάπες" του αντιδεξιού βενιζελισμού, για να βρουν νέο ηγέτη για τη Δεξιά ...Το θαύμα έγινε και έτσι προέκυψε ο Αντωνάκης.
Οι δήθεν "κεντρώοι" "δούλεψαν" για άλλη μια άλλη φορά τον κόσμο της Δεξιάς. Του πρόσφεραν "άρτο και θέαμα" και τη δήθεν θυσία μιας "εκλεκτής". Τον έβαλαν να συμμετάσχει σε μια "ψευδοσύγκρουση" μεταξύ του μισητού Μητσοτάκη και του "πουλέν" του ...και τον παγίδευσαν. Τον έβαλαν να "ποντάρει" σε μια "στημένη" σύγκρουση ανάμεσα στα "τζάκια" του βενιζελισμού. Ο κόσμος της Δεξιάς έτρεξε να τιμωρήσει τη Ντόρα του Εφιάλτη, αγνοώντας ότι παίζεται παιχνίδι των βενιζελικών. "Έπαιξε" ο Αντωνάκης το "παιχνίδι" με τη Ντόρα υπέρ του Κυριάκου και γέλασαν οι πάντες με την αφέλεια των δεξιών.
Το σχέδιο πήγε τέλεια και ο Αντωνάκης έφτασε στο σημείο να έχει την αυτοπεποίθηση εκείνη, που του επέτρεπε να απειλεί ευθέως και δημοσίως όποιον δεξιό θα τολμούσε να τον αμφισβητήσει. Ήταν ο "επόμενος" Πρωθυπουργός και αυτό το γνώριζε, γιατί του το είχαν υποσχεθεί τα αφεντικά του ...Ντόπια και ξένα ...Μπόμπολες και Μέρκελ. Όμως, η πίεση, που, εξαιτίας του Μνημονίου, ασκήθηκε στα δυο τους κόμματα, προκάλεσε ανεπιθύμητες εξελίξεις. Έπρεπε ο Αντώνης να στηρίξει τον Γιωργάκη και αυτό ήταν ολέθριο γι' αυτόν. Έπρεπε η ΝΔ να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και αυτό "αλυσόδενε" μεταξύ τους δύο "ηθοποιούς", οι οποίοι επί τριάντα χρόνια διέπρεπαν στους ρόλους των εχθρών. Εξαιτίας αυτών των λόγων το παιχνίδι της αλληλοδιαδοχής των κομμάτων δεν μπόρεσε να "δουλέψει".
Το παιχνίδι τώρα δεν τους βγαίνει. Ο άχρηστος Αντώνης, επειδή κινδυνεύει να φύγει με τις "κλωτσιές" από τη δεξιά ΝΔ, απειλεί να "παρασύρει" μαζί του στο "ξήλωμα" όλο το κύκλωμα των παλαιών βενιζελικών, που την ελέγχουν. Η έξοδός του από την ηγεσία της Δεξιάς απειλεί με "αποβολή" ολόκληρη τη συμμορία των "κεντρώων" "σώγαμπρων". Με τη Ντόρα εκτός κόμματος και τον Σαμαρά υπό διωγμό ήταν θέμα χρόνου να χάσουν οι "κεντρώοι" διαπλεκόμενοι τον έλεγχο της Δεξιάς ...Ήταν θέμα χρόνου να ανακάμψουν οι δεξιοί και να διεκδικήσουν το κόμμα τους. Η απουσία της Ντόρας και των λοιπών μητσοτακικών εξασθενούσε την άμυνα των "κεντρώων" και αυτό θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο γι' αυτούς.
Με βάση λοιπόν τη γνώση αυτών των αναγκών, μπορεί ο αναγνώστης να καταλάβει τον λόγο, που ο ταπεινωμένος Αντωνάκης ανέλαβε να ηγηθεί της δεξιάς πανστρατιάς. Οι "κεντρώοι" διέταξαν τον Αντωνάκη να κάνει το δήθεν κεντροδεξιό "μέτωπο". Αυτοί διέταξαν τον Αντωνάκη να επαναφέρει επειγόντως την κόρη του "Αποστάτη" στο κόμμα. Ποιος είναι ο στόχος; ...Να "κλειδώσουν" εκ νέου την ιδιοκτησία του ...Να αποθαρρύνουν όποιους αυθεντικούς δεξιούς έβλεπαν την αδυναμία του Σαμαρά ως μια μοναδική ευκαιρία να ανακαταλάβουν το κόμμα της παράταξής τους.
Αυτών των δεξιών οι ορέξεις τρόμαξαν τα αφεντικά της Μεταπολίτευσης. Αυτός ήταν ο στόχος των "προοδευτικών" αφεντικών, οι οποίοι "οραματίστηκαν" την πανστρατιά της "συντηρητικής" παράταξης. Στόχος τους ήταν να επαναφέρουν στη ΝΔ το έμπειρο μητσοτακικό κύκλωμα, που ακολούθησε τη Ντόρα στη Δημοκρατική Συμμαχία, για να "μπλοκάρουν" τις όποιες αμφισβητήσεις θα έχουν μέσα από το κόμμα ...Να επαναφέρουν τους έμπειρους συνωμότες του μακιαβελικού αποστάτη. Οι μητσοτακικοί θα προστατεύσουν σε πρώτη φάση τον άσχετο Σαμαρά και στο τέλος θα τον διώξουν, για να τον διαδεχθούν. Οι ίδιοι άνθρωποι, που τον "διόρισαν", θα είναι αυτοί, που θα τον "κατασπαράξουν". Μόλις αισθανθούν έτοιμοι και ασφαλείς, θα δώσουν και λίγο "αίμα" στη δεξιά "εξέδρα".
Όμως, μέχρι να συμβεί αυτό, θα πρέπει να διασφαλίσουν τον έλεγχο της ΝΔ. Αυτόν τον κίνδυνο διέγνωσε το κύκλωμα των διαπλεκομένων και γι' αυτόν τον λόγο έβαλε τον Σαμαρά να κάνει δήθεν "προσκλητήριο". Γιατί λέμε δήθεν; Γιατί, όπως είπαμε, το πρόβλημα βρίσκεται μέσα στο κόμμα και όχι έξω από αυτό. Τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων που χάθηκαν, εξαιτίας του Σαμαρά, είναι το πρόβλημα και όχι οι λίγοι ψηφοφόροι, που δήθεν "κουβαλάει" η Ντόρα ή τα στελέχη του Καρατζαφέρη, που αποστάτησαν. Άρα; Άρα, αυτούς δεν τους ενδιαφέρει η "επιτυχία" της ΝΔ σε απόλυτους αριθμούς ...Δεν τους ενδιαφέρει αν, εξαιτίας αυτών των "μεταγραφών", η ΝΔ όχι μόνον δεν κερδίσει κανένα επιπλέον ποσοστό, αλλά μειώσει ακόμα πιο πολύ τη δύναμή της.
...Ακόμα και με το 18% η ΝΔ τούς κάνει τη δουλειά. Ας κρατηθεί η δική τους ΝΔ ως ένας από τους πόλους του κάθε μελλοντικού "διπολισμού" και αυτοί σιγά-σιγά θα τα φέρουν τα πράγματα στα μέτρα τους. Όταν και εάν ο ΣΥΡΙΖΑ "ξεφύγει" από αυτά τα επίπεδα, θα ενεργοποιήσει τα δεξιά ένστικτα και θα "παρασύρει" αναγκαστικά και τη δική τους ΝΔ μαζί του ...Θα φροντίσουν γι' αυτό το Mega, η Τρέμη και ο Τσίμας. Το θέμα είναι τώρα να μην χαθεί ο έλεγχος της ΝΔ. Το θέμα είναι να μην τους "αδειάσουν" οι δεξιοί ψηφοφόροι και βρεθούν οι διαπλεκόμενοι χωρίς κανένα κόμμα εξουσίας υπό τον έλεγχό τους....Ένα ενδεχόμενο καθόλου απίθανο με το ΠΑΣΟΚ στην απόλυτη παρακμή του και τον ΣΥΡΙΖΑ να αρχίζει να ηγεμονεύει τον "προοδευτικό" χώρο ...Ειδικά τώρα ...και με το "συγγραφικό" έργο του Τσοχατζόπουλου να απειλεί τους πάντες και τα πάντα.
Η δήθεν "πανστρατιά" γι' αυτόν τον λόγο είναι άνωθεν "επιβεβλημένη". Βαρδινομπομπολολατσική επινόηση ήταν. Όλη η "προοδευτική" Διαπλοκή έχει επενδύσει την τελευταία της ελπίδα στη ΝΔ. Οι άλλοτε "οπαδοί", "χορηγοί" και "λάτρεις" του "προοδευτικού" χώρου έχουν εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ. Το χρησιμοποίησαν στα όρια, για να μας βάλουν στο ΔΝΤ και τώρα αναγκαστικά τού επιφυλάσσουν την τύχη της στυμμένης "λεμονόκουπας" ...Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, που με το μεγάλο του συνταγματολογικό "εκτόπισμα" και επιστημονικό "λίπος" όχι μόνον "αθώωσε" τον Τσοχατζόπουλο, αλλά αξίωσε μέχρι και την αποζημίωσή του για την ταλαιπωρία που υπέστη από τους σκευωρούς και τους συκοφάντες ...Το ΠΑΣΟΚ, που έχει εξοργίσει τον λαό στο σύνολό του. Γι' αυτόν τον λόγο Mega και "Συγκρότημα" δείχνει να αφήνει στην τύχη του τον "εκλεκτό" χοντρό.
Αυτή η "άστεγη" αλλά "προοδευτική" Διαπλοκή αναζητά τη σωτηρία της μέσα από τη ΝΔ του Αντωνάκη ...Τη ΝΔ, που όμως πρέπει να μείνει πάση θυσία υπό τον έλεγχο του Αντωνάκη. Η "πανστρατιά" γι' αυτόν τον λόγο τούς εξυπηρετεί. Τούς βοηθά να "αλλοιώσουν" τη στελεχιακή σύνθεση της ΝΔ, ώστε να μην τεθεί θέμα ηγεσίας μέχρι να προετοιμαστούν οι ίδιοι να τη διεκδικήσουν εκ νέου ...Να ελέγξουν αυτό το στελεχιακό δυναμικό πριν τους εκδιώξει ως ξένους και παρείσακτους. Ακόμα κάποιοι δεξιοί δεν έχουν "χωνέψει" τον γιο του "Ψυχοσυγκροτήματος" στη Συγγρού και δεν θα "άντεχαν" επιπλέον "προοδευτικότητα" μέσα στο κόμμα τους. Γι' αυτόν τον λόγο ο Σαμαράς —εκτός από τη Ντόρα— βιάστηκε να "υιοθετήσει" και τα "παιδιά" του Καρατζαφέρη. Γιατί ήθελε τα στελέχη του ΛΑΟΣ; Για να τα διαχειριστεί σαν "ακριβές" και "πολύτιμες" "μεταγραφές", ώστε να έχει το "άλλοθι" να εκμεταλλευτεί τις "λίστες" εις βάρος των πραγματικών δεξιών.
Αν, δηλαδή, δεν γίνονταν οι επόμενες εκλογές με λίστες, δεν θα γινόταν αυτό, που γίνεται με τα στελέχη του ΛΑΟΣ. Χάρη στις λίστες αποκτούν αξία οι "μεταγραφές" αυτών των στελεχών. Χωρίς τις λίστες δεν είχαν κανέναν λόγο να πάνε οι βουλευτές του ΛΑΟΣ στον εχθρικό χώρο της ΝΔ. Οι λίστες ήταν αυτές, που διέλυσαν το ΛΑΟΣ και κατέστρεψαν τον Καρατζαφέρη ...Οι αντιδημοκρατικές λίστες, που κανένα τηλεοπτικό κανάλι της Διαπλοκής δεν ασχολήθηκε μ' αυτές ...Οι λίστες, που θα επιτρέψουν στους "μπομπολαίους" της Διαπλοκής να επιλέξουν με τα χεράκια τους ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού προσωπικού της χώρας ...Οι λίστες, που θα προστατεύσουν όλους τους εκλεκτούς της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και του Κολεγίου Αθηνών από τους "βάρβαρους" ψηφοφόρους ...Οι λίστες, που θα σώσουν όλους τους συνδαιτυμόνες και συμμαθητές του Αντωνάκη, του Κυριάκου και της Διαπλοκής.
Τι αξία έχουν οι λίστες τη δεδομένη στιγμή; Αρκεί να σκεφτεί κάποιος το "πρόσωπο" της ΝΔ με τις "αντιπαροχές" εξαιτίας της "πανστρατιάς" και θα καταλάβει εις βάρος ποιών έγιναν οι "μεταγραφές" και άρα ποιοι ήταν οι "εχθροί" αυτών που τις διέταξαν. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι, όποιο ποσοστό κι αν πάρει η ΝΔ στις εκλογές, αυτό θα "καταναλωθεί" σε μεγάλο βαθμό από τους "εκλεκτούς" της Ντόρας και του Σαμαρά, που "αγόρασε" τα στελέχη του ΛΑΟΣ. Σε όλες τις εκλόγιμες θέσεις θα υπάρχουν αυτοί και ...μόνον εάν και εφόσον οι δεξιοί καταφέρουν και αυξήσουν τα ποσοστά του κόμματός τους, θα εκλέξουν δικούς τους ανθρώπους.
Ελέγχοντας την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, οι "κεντρώοι" δεν θα έχουν πρόβλημα να ελέγξουν απόλυτα το ίδιο το κόμμα. Αν συμβεί αυτό, όλα θα είναι εύκολα, εφόσον δεν θα τεθεί θέμα ηγεσίας —και άρα θέμα Αντωνάκη— πριν αυτό να είναι επιλογή των αφεντικών. Οι Ντορικοί είναι έμπειροι σε αυτό το "καπέλωμα" και οι "Λαϊκοί" θα το μάθουν εύκολα, εφόσον, ως ξένα σώματα στη ΝΔ, θα βρίσκονται υπό την "ομηρία" του Αντωνάκη.
Αυτό έχει ήδη ενεργοποιήσει τα ένστικτα των δεξιών ψηφοφόρων και έχουν αρχίσει να υπάρχουν αντιδράσεις ...Αντιδράσεις από τη βάση ...Αντιδράσεις από τη βάση ενός κόμματος, το οποίο έπεσε στο 18% και υποτίθεται κάνει κινήσεις για να το αυξήσει ...Αντιδράσεις, που είναι προφανές ότι, αν δεν ελεγχθούν με ψέματα και απειλές, θα μειώσουν ακόμα πιο πολύ το ποσοστό αυτό. Γιατί; Γιατί θα συμβεί αυτό, που περιγράψαμε πιο πάνω. Λόγω λίστας, το ποσοστό της Μπακογιάννη δεν "προστίθεται" σε αυτό της ΝΔ. Λόγω λίστας, απλά θα φύγουν νεοδημοκράτες βουλευτές από τις εκλόγιμες θέσεις και στη θέση τους θα μπουν άνθρωποι της Ντόρας και του ΛΑΟΣ. Πρέπει να "χωρέσουν" στη "νέα" ΝΔ οι Αυγενάκηδες, οι Μαρκογιαννάκηδες, οι Κοντογιάννηδες, οι Κιλτίδιδες και άλλοι πραιτοριανοί της Ντόρας.
Κοντά σ' αυτούς θα πρέπει να "χωρέσουν" και οι ΛΑΪΚΟΙ ...Ο Βορίδης, ο Άδωνης, ο Πλεύρης, ο Βελόπουλος και ο Ανατολάκης ...Αυτοί, που, μαζί με τους παλιούς συντρόφους της ΠΟΛ.ΑΝ, θα γίνουν οι "όμηροι" σωματοφύλακες και "γενίτσαροι" του Σαμαρά ...Αναγκαστικά θα τεθούν υπό την ομηρία του, εφόσον είναι ο ευεργέτης και σωτήρας τους μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον ...Εκ των προτέρων σωτήρας, εφόσον, αν δεν τους υποσχόταν εκλόγιμη θέση στη λίστα, δεν είχαν κανέναν λόγο να πάνε στη ΝΔ και να μη δώσουν την ύστατη μάχη στο ΛΑΟΣ. Αν τώρα σ' αυτούς προσθέσουμε και τα "παλικάρια" τύπου Αρούλη, Νικήτα, Ψωμιάδη κλπ., τι "περισσεύει" για τους πραγματικούς δεξιούς; Πώς θα γίνουν όλα αυτά, χωρίς την τεράστια "σφαγή" των πραγματικά δεξιών νεοδημοκρατών βουλευτών;
Απλά πράγματα. Μετρημένα κουκιά είναι όλα. Πρέπει να φύγουν νεοδημοκράτες βουλευτές, για να μπουν στις θέσεις τους Ντορικοί, που στις προηγούμενες εκλογές απέτυχαν να εκλεγούν. Πρέπει να φύγουν νεοδημοκράτες βουλευτές, για να μπουν στις θέσεις τους οι "γενίτσαροι" του ΛΑΟΣ, που απέτυχαν να εκλεγούν. Πρέπει να φύγουν όλοι όσοι θα είχαν λόγο ν' αμφισβητήσουν τον Σαμαρά. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε δεδομένο ότι θα προκληθούν τεράστιες αντιδράσεις στη βάση της ΝΔ ...Στη δεξιά βάση της ΝΔ ...Στη βάση, την οποία ουδέποτε υπολόγισε η "συμμορία" του Μητσοτάκη και των λοιπόν διαπλεκομένων. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε δεδομένο ότι είναι πρόσχημα η "πανστρατιά" της Δεξιάς. Λογαριασμούς "κλείνουν" με αυτήν τη δήθεν "πανστρατιά" και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αν συρρικνωθεί ακόμα περισσότερο το ποσοστό τους. Αυτό, που τους ενδιαφέρει, είναι να έχουν υπό την "κατοχή" τους τη ΝΔ και τίποτε άλλο.
Δεξιοί ...να φύγετε, ...να πάτε αλλού...

Οι δεξιοί πρέπει επιτέλους να "ξυπνήσουν" ...Να ξυπνήσουν και να διώξουν από τον χώρο τους τούς δόλιους "εισβολείς". Πρέπει τους παλιούς δωσίλογους να τους διώξουν άπαξ και δια παντώς από τον "χώρο" τους. Τους "δουλεύουν" εδώ και τριάντα χρόνια και δυστυχώς ακόμα δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Τους έχουν προδώσει και το χειρότερο όλων είναι ότι τους έχουν ξεφτιλίσει. Αυτοί, οι οποίοι έκαναν όλες τις δουλειές τους με το δικό τους ΠΑΣΟΚ, γελάνε εις βάρος των δεξιών κάθε φορά που "εμφανίζουν" τη "Δεξιά" σαν κυρίαρχη. Για χαϊβάνια τους έχουν τους δεξιούς ...και δεν το έκρυψαν ποτέ αυτό ...Τόσο πολύ τούς υποτιμάνε. Ο Μητσοτάκης μια ζωή τρώει ψωμί από τη ΝΔ και ακόμα και σήμερα θεωρεί ότι τον προσβάλεις, αν τον αποκαλέσεις δεξιό ...Ακόμα και σήμερα βρίζει τους δεξιούς, θεωρώντας τους "καθυστερημένους" και τον εαυτό του "προοδευτικό".
Όμως, για να δώσεις μια μάχη, όσο σημαντική ή ασήμαντη κι αν είναι αυτή, θα πρέπει να κατανοείς το "πεδίο" όπου αυτή διεξάγεται. Οι δεξιοί θα πρέπει να καταλάβουν τα δεδομένα, ώστε να μπορέσουν να πολεμήσουν με ελπίδα νίκης. Το πρώτο πράγμα, που πρέπει να καταλάβουν, είναι ότι το πάλαι ποτέ μεγάλο κόμμα της Δεξιάς είναι πλέον οριστικά χαμένο γι' αυτούς. Δεν μπορούν να το πάρουν από τα χέρια των διαπλεκόμενων βενιζελικών. Ειδικά τώρα, που η συμμορία έχει χάσει το ΠΑΣΟΚ και ξαναμαζεύτηκε στη ΝΔ, για να διεκδικήσει τον μοναδικό "πόλο" του δικομματισμού που επιβίωσε, είναι πρακτικά αδύνατον για τους αυθεντικούς δεξιούς να το διεκδικήσουν. Όταν όλη η Διαπλοκή στηρίζει την επιβίωσή της στη ΝΔ του Σαμαρά και της Ντόρας, είναι αδύνατον οι δεξιοί να την διεκδικήσουν με ελπίδες επιτυχίας.
Θα έχουν μπροστά τους ένα ολόκληρο μπλοκ έμπειρων "κεντρώων" συνωμοτών και το οποίο θα πλαισιώνεται από τους νεοφώτιστους γενίτσαρους του ΛΑΟΣ ...Ανθρώπων, που η Διαπλοκή θα τους στηρίζει με όλα τα μέσα και όλα τα ΜΜΕ που ελέγχει ...Ανθρώπων, που θα τους στηρίζουν όλες οι γνωστές πρεσβείες των "νταβατζήδων". Η μόνη λύση, που απομένει στους δεξιούς, είναι να εκμεταλλευτούν το υπέρτατο όπλο, που τους παρέχει η Δημοκρατία μας ...Να καταλάβουν ότι είναι πολίτες και άρα οι κυρίαρχοι των πάντων και άρα και του χώρου τους ...Να καταλάβουν ότι η "δύναμη" βρίσκεται εκεί όπου βρίσκονται οι ίδιοι και όχι όπου υπάρχουν τα κόμματα ...Να καταλάβουν ότι τα κόμματα έρχονται και παρέρχονται ...Ότι είναι ασήμαντα νομικά πρόσωπα, τα οποία ανά πάσα στιγμή ιδρύονται και διαλύονται.
Τι σημαίνει αυτό στην περίπτωσή μας; ...Ότι πρέπει να κατανοήσουν πως αυτοί είναι οι δεξιοί και δεξιό είναι ό,τι ψηφίζουν αυτοί ...Πρέπει να αφήσουν το κόμμα της ΝΔ κενό φορτίου ...Να το εγκαταλείψουν ...Να φύγουν ...να πάνε αλλού ...Να αφήσουν σ' αυτούς —που προσπαθούν να τους εγκλωβίσουν— ...ένα αδειανό πουκάμισο ...Να τους επιτρέψουν να ελέγχουν το κόμμα, αλλά οι ίδιοι να του αφαιρέσουν κάθε δύναμη. Να κάνουν ό,τι έκαναν οι πολύ πιο υποψιασμένοι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, που εγκατέλειψαν το "κουφάρι" και στηρίζουν τώρα το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό πρέπει να κάνουν και οι νεοδημοκράτες. Πρέπει να εγκαταλείψουν τη ΝΔ, ώστε να την οδηγήσουν στον "θάνατο" και να την αχρηστεύσουν για τους ιδιοκτήτες της.
...Τους προτείνουμε να πάνε στον Καμμένο και να "επενδύσουν" στην αντιμνημονιακή του πολιτική. Ακόμα και ο πιο ανίκανος άνθρωπος του κόσμου να είναι, δεν μπορεί να είναι χειρότερος από τους προδότες ...Απλά πράγματα. Έτσι κι αλλιώς δεν έχουν τίποτε να περιμένουν από τη ΝΔ και τη σημερινή της ηγεσία, που έχει υπογράψει ότι θα σεβαστεί το Μνημόνιο. Στον Καμμένο να επενδύσουν και όχι στην προβοκατόρικη "Δράση" του κολεγιόπαιδα Μάνου, η οποία είναι επίσης εργαλείο της βενιζελικής Διαπλοκής, που παριστάνει το δεξιό κόμμα. Επίσης, προτείνουμε σε όλους τους βουλευτές που "κόβονται", εξαιτίας των πραιτοριανών της Ντόρας και του Αντωνάκη, να πάνε και να συνεργαστούν με τον Καμμένο, για να δημιουργήσουν επιτέλους μια δεξιά Δεξιά, για να γνωρίζουμε και με ποιους έχουμε να κάνουμε.
Αν αφεθούν οι ψηφοφόροι να σέρνονται σαν τα "πρόβατα", που δεν ελέγχουν τον "τσομπάνη" και οι "κομμένοι" βουλευτές σαν "σφάγια", που δεν ελέγχουν τον "σφαγέα", θα είναι άξιοι της μοίρας τους. Στο χέρι των δεξιών είναι να μετατρέψουν την κρίση της Δεξιάς σε ευκαιρία της ...Να εγκαταλείψουν επιτέλους το "τραβεστί" κόμμα της Συγγρού ...Να καταλάβουν επιτέλους ότι το πρόβλημα της Δεξιάς είναι η "τυφλαμάρα" και όχι το κόμμα. Κόμμα φτιάχνεις όποια ώρα και στιγμή θέλεις. "Στέγη", για μια υπαρκτή παράταξη, δημιουργείται ανά πάσα στιγμή. Το πρόβλημα είναι να μην καταλαβαίνεις τι γίνεται ...Να μπαίνεις στο "σφαγείο" και να νομίζεις ότι μπήκες σε "πεντάστερο" ξενοδοχείο ...Να ακούς κραυγές πόνου και να νομίζεις ότι μπήκες σε "πάρτυ" ...Να ψηφίζεις τον Σαμαρά με μια ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς να γνωρίζεις ότι ο ίδιος έχει "σκοτώσει" προκαταβολικά αυτήν την ελπίδα με την υπογραφή του. Αυτό παθαίνουν σήμερα οι δεξιοί και αυτό πρέπει ν' αλλάξουν ..."Μαυρίστε" τη συμμορία των διαπλεκομένων ..."Μαυρίστε" τη συμμορία των δωσίλογων.
Η πανστρατιά της Δεξιάς πρέπει επιτέλους να γίνει, αλλά εναντίον της ΝΔ και όχι εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να γίνει με επικεφαλής τον Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες εναντίον του Σαμαρά και της ΝΔ. Αυτοκάθαρση χρειάζεται η Δεξιά και όχι ψεύτικους "θριάμβους". Πρέπει πρώτος απ' όλους ο Καμμένος να καταλάβει ότι η ΝΔ είναι ο εχθρός του. Έτσι κι αλλιώς για τη ΝΔ είναι δεδομένο ότι αυτός είναι ο εχθρός της, άσχετα αν για λόγους τακτικής παριστάνει τον αντίπαλο τού ΣΥΡΙΖΑ. Εχθρός της ΝΔ είναι όποιος χαλάει τα σχέδια των διαπλεκομένων ιδιοκτητών της και άρα όποιος "αδειάζει" από ψηφοφόρους το "μαγαζί" τους.
Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι οι δεξιοί πρέπει να στραφούν εναντίον αυτών των προδοτών της παράταξής τους και της πατρίδας τους και μετά ν' ανταγωνιστούν τον ΣΥΡΙΖΑ. "Ανταγωνιστές" και όχι "εχθροί" είναι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, που δεν έχουμε κανέναν λόγο ν' αμφισβητήσουμε ότι θέλουν τα ίδια καλά πράγματα για τον λαό με διαφορετική ιδεολογική "συνταγή" ..."Συνταγές", που θα κρίνει ο λαός. Από εκεί και πέρα πανστρατιά εναντίον των εχθρών σου κάνεις και όχι εναντίον των ανταγωνιστών σου — και ειδικά όταν κι αυτοί αγωνίζονται εναντίον ενός κοινού στόχου, όπως είναι αυτός του Μνημονίου. Κανενός τον πατριωτισμό και την κοινωνική ευαισθησία δεν αμφισβητούμε για όσο διάστημα μας ενώνει ο υπέρ πάντων αγώνας.
Πρέπει οι δυνάμεις της Δεξιάς να "καθαρίσουν" τη ΝΔ άπαξ και δια παντώς από τον πολιτικό χάρτη. Τώρα είναι η ευκαιρία, εφόσον, για λόγους εκτάκτου ανάγκης, έχει ανέβει όλη η "σαβούρα" στο ίδιο μισοβυθισμένο σκάφος της ΝΔ. Πρέπει η Διαπλοκή να μείνει με χρεοκοπημένα και άχρηστα πολιτικά "κουφάρια" στο "χέρι" ...Να μείνει με αδύναμους Αντωνάκηδες, Ντορούλες, Γιωργάκηδες και Βαγγέληδες ...Ανθρώπους, που δεν θα μπορούν να τους βοηθήσουν ...Ανθρώπους, που δεν θα μπορούν να τους εξασφαλίσουν τη ζωογόνο γι' αυτούς επαφή με την εξουσία. Πρέπει το Μνημόνιο να γίνει ευκαιρία να κλείσουμε τη Διαπλοκή στη φυλακή και όχι να κλείσουμε τα σπίτια μας.
Πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε πολίτες σε ένα ελεύθερο και δημοκρατικό κράτος. Η Δημοκρατία πάντα δίνει ευκαιρίες ...στους ανθρώπους. Μυαλό ανθρώπινο θέλει και όχι προβατίσιο ένστικτο. Κατανοητό; Γιατί να μασάμε τα λόγια μας; Γιατί να χαϊδεύουμε "αυτιά"; Η αλήθεια πρέπει να λέγεται, όσο σκληρή κι αν είναι. Ανθρώπους, που να τους δουλεύει η Ντόρα και ο Αντωνάκης, δεν τους αξίζει ούτε η Δημοκρατία ούτε η ελευθερία ...Για τέτοιους ανθρώπους μια χαρά είναι τα Μνημόνια και οι προσβολές του Σόιμπλε. Όποιοι πάνε και τους ψηφίσουν, θα είναι άξιοι της τύχης τους. Όποιος αντέχει το "δούλεμα" της Ντόρας, δικαιούται και το μαστίγιο της Μέρκελ ...Σετ πάνε αυτά ...Ψηφίζεις το ένα και παίρνεις τα δύο.



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ!

Οι επικείμενες εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες από καταβολής ελληνικού κράτους. Σε αυτές τις εκλογές οι Έλληνες θα κλιθούν να επιλέξουν αν θέλουν να είναι πολίτες μια ανεξάρτητης χώρας ή υπήκοοι του τέταρτου ράιχ της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας της άριας φυλής, θα κλιθούν να επιλέξουν ανάμεσα στον πολιτισμό και τη βαρβαρότητα. Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να πράξει κατά συνείδηση έχουμε όμως το ηθικό δικαίωμα να απογοητεύσουμε τους διανοούμενους όλου του κόσμου αλλά και όλους αυτούς τους απλούς ανθρώπους της καθημερινότητας οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους για να συμπαρασταθούν προς το δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό; Έχουμε το δικαίωμα να απογοητεύσουμε όλους αυτούς οι οποίοι προσδοκούν τη δική μας αντίσταση και τη δική μας νίκη για να μην υποστούν και αυτοί τις ίδιες κτηνώδεις πολιτικές; Νομίζω πως δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα. Στην αντίδραση του ελληνικού λαού επαφίεται η ποιότητα ζωής των μελλοντικών ευρωπαϊκών γενεών. Οι έλληνες τηρώντας το σύνταγμα με το ακροτελεύτιο άρθρο του θα πρέπει να υψώσουν για μια ακόμη φορά το ανάστημά τους.


Η δράση θα πρέπει να είναι σε 2 μέτωπα. Το πρώτο αφορά τις αγορές μας. Θα πρέπει να επιλέγουμε ελληνικά προϊόντα από ελληνικά καταστήματα ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τις ελληνικές επιχειρήσεις έτσι ώστε τα χρήματα να μένουν στη χώρα και δια της αύξησης των κερδών και της παραγωγής να προσλαμβάνονται περισσότεροι εργαζόμενοι μειώνοντας κατά αυτό τον τρόπο την ανεργία. Από την άλλη επειδή υπάρχουν δυστυχώς προϊόντα τα οποία δεν παράγουμε αν και θα μπορούσαμε θα πρέπει για αυτές τις αγορές να επιλέγουμε χώρες με τις οποίες έχουμε φιλικές σχέσεις και όχι από χώρες οι οποίες σε κάθε ευκαιρία προσπαθούν να μας προσβάλλουν στην αξιοπρέπεια στην εθνική συνείδηση και στη νοημοσύνη μας. Δε γίνεται δηλαδή να κατηγορούμε για δουλικότητα τους πολιτικούς και εμείς να συμπεριφερόμαστε ανάλογα και να ενισχύουμε οικονομικά αυτούς που επιθυμούν την καταστροφή και τη διάλυση της πατρίδος μας.


Το δεύτερο μέτωπο έχει να κάνει με τις εκλογές. Οι έλληνες θα πρέπει να στείλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όλα αυτά τα πολιτικά σκουπίδια, όλη αυτή την πολιτική συμμορία που μας έφερε ως εδώ και να επιλέξει για κυβερνήτες αξιοπρεπείς ανθρώπους, ανθρώπους με καρδιά και νόηση, με πατριωτισμό και ευφυΐα, οι οποίοι θα εφαρμόσουν μια πολιτική που θα έχει ως στόχο της εκείνο το οποίο προσδιόρισε ο μέγας φιλόσοφος Αριστοτέλης ως τον κεντρικό στόχο της πολιτικής τέχνης και που δεν αναφέρεται σε κανένα σύνταγμα παγκοσμίως, δηλαδή την ευδαιμονία των πολιτών. Μια πολιτική που θα έχει ως στόχο την εκμετάλλευση των τεράστιων δυνατοτήτων του ελληνισμού, την παραγωγή πλούτου, το νοικοκύρεμα των δημοσίων οικονομικών, την εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια άνευ επαίσχυντων ειρηνευτικών συμφωνιών όπου θα πανηγυρίζουμε γιατί δεν υποχωρήσαμε περισσότερο όπου την εθνική προδοσία θα τη βαφτίζουμε πραγματιστική πολιτική και βεβαίως πάνω από όλα θα έχει ως υψίστη προτεραιότητά της την παραγωγή πολιτισμού. Την υπεράσπιση και προαγωγή της παιδείας και του πνεύματος για να δημιουργήσουμε σπουδαίους και νοήμονες ανθρώπους και να μεγαλώσουμε πνευματικά την Ελλάδα


Πολλοί δημοσιογράφοι, όχι όλοι, οι οποίοι λειτουργούν εδώ και δεκαετίες ως ταγματασφαλίτες του σάπιου και εμετικού πολιτικού κατεστημένου θα προσπαθήσουν να μας τρομοκρατήσουν με την προπαγάνδα τους. Πλέον όμως ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει τι συμβαίνει και δεν επηρεάζεται. Αντιθέτως εξαγριώνεται ακόμη περισσότερο και η προσπάθεια των αργυρώνητων δημοσιογράφων θα φέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.
Είναι κάτι περισσότερο από επείγουσα η ανάδειξη πολιτικών προσώπων και δυνάμεων που δε θα νοιάζονται για το τι θα πούνε οι ξένοι, που δε θα νοιώθουν κατώτεροι έναντι των ξένων, αλλά θα έχουν ως προτεραιότητα τον ελληνικό λαό και την εύρεση της χαμένης μας ελληνικότητάς.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΚΑΤΑΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Γιγαντιαία επιχείρηση κατατρομοκράτησης και παραπληροφόρησης, έχουν στήσει πολιτικά γραφεία των εραστών του μνημονίου επιστρατεύοντας αμετανόητα ή...
βολεμένα κομματικά στελέχη και ποντάροντας στην αμφιλεγόμενη "κοντή μνήμη" των Ελλήνων, προκειμένου να μεταπείσουν όσους πρώην οπαδούς τους έχουν προσεγγίσει αντιμνημονιακά κόμματα, ώστε να επιστρέψουν στο ....
κομματικό "μαντρί".

Ισχυρίζονται ότι δήθεν:
Η ψήφος σε αντιμνημονιακό κόμμα θα οδηγήσει στην αποβολή της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή ότι θα πειθαναγκαστεί η Ελλάδα να αποχωρήσει μόνη της.
Η μονομερής καταγγελία του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης θα οδηγήσει σε πιστωτικό γεγονός, αποκλείοντας την χώρα από τις αγορές και από τον δανεισμό.
Οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν προετοιμαστεί για έξοδο από το Ευρώ
Δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.
Κομπάζουν για μείωση του χρέους με το PSI.
Τα μόνα αξιόπιστα κόμματα για να επαναδιαπραγματευτούν τις μνημονιακές συμβάσεις είναι ο τριμερής πολιτικός σχηματισμός Ν.Δ.- Π.Α.Σ.ο.Κ. και ΔΗΜ.ΑΡ !!!

Τι δεν τους λένε ;


Α. Στις 15 Μαΐου 2012 ο μέχρι πριν λίγες ημέρες Έλληνας υπουργός Οικονομικών Σαχινίδης ξεκαθάρισε ότι: «Αυτή τη στιγμή μπορεί πολιτικοί να δηλώνουν δημόσια απόψεις του τύπου “η Ελλάδα να φύγει από ευρώ” αλλά νομικά δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα».

Παράλληλα, επέκρινε όσους πολιτικούς αρθρώνουν τέτοιο λόγο: «Παίζουν με τη φωτιά όσοι ... πολιτικοί μιλούν για έξοδο από το ευρώ. Αν μία χώρα φύγει δια της βίας από την ευρωζώνη, σας διαβεβαιώνω ότι οι αγορές θα πιστέψουν ότι οποιαδήποτε άλλη μπορεί να φύγει και αυτό θα οδηγήσει στην κατάρρευση της νομισματικής ένωσης».

Το ίδιο δήλωσε και ο Ζαν Κλών Γιούγκερς μετά την λήξη των εργασιών του Eurogroup τονίζοντας ότι τέτοιοι ισχυρισμοί αποτελούν «ανοησίες» και «προπαγάνδα». Στην συνέχεια ο Όλι Ρεν δήλωσε σε συνέντευξή του ότι τέτοιο θέμα δεν τέθηκε και δεν
συζητήθηκε στην σύνοδο του Eurogroup.
Οι παραπάνω δηλώσεις εκθέτουν ανεπανόρθωτα τους αρχηγούς, τα στελέχη και τα φερέφωνα των μνημονιακών κομμάτων οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε εκστρατεία τρομοκρατίας ψηφοφόρων με διασπορά ψευδών ισχυρισμών.

Β. Η διαδικασία καταγγελίας της δανειακής σύμβασης, δεν είναι τόσο απλή όσο και ακαριαία.
Θα προηγηθεί προσπάθεια συμβιβασμού μεταξύ Ελλάδος και δανειστών (η διαδικασία δεν διαφέρει από ότι συμβαίνει με τα ιδιωτικά δάνεια, όπου υπάρχουν αποφάσεις για διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους και σμίκρυνση δόσεων ) ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται λογιστικός έλεγχος από διεθνή οργανισμό, τα αποτελέσματα του οποίου είναι βέβαιο ότι θα βρει σύμφωνους τους λαούς της Ευρώπης και τα διεθνή δικαστήρια.

Άλλωστε υπάρχει προηγούμενη απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Κοινωνίας των Εθνών, με βάση την οποία το 1938 επί πρωθυπουργίας Ι. Μεταξά διεγράφη το Ελληνικό χρέος, ως επονείδιστο. Σε αυτήν την απόφαση βασίστηκε το νέο Διεθνές Δικαστήριο και το 2003, διέγραψε το χρέος της Αργεντινής, η οποία σήμερα «τρέχει» με ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης 7%.

Γ. Το κόστος μιας ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, - σύμφωνα με την “Guardian”, ξεπερνά το 1 τρις ευρώ, ενώ ο οίκος Fitch προειδοποιεί ότι μετά από ένα τέτοιο συμβάν, θα υποβαθμίζει όλες τις Ευρωπαϊκές ιδιωτικές εταιρίες, με αποτέλεσμα την διόγκωση του κόστους δανεισμού τους. Ενώ σε νέο δημοσίευμα της Guardian υποστηρίζεται ότι: «Αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ η Βρετανία θα βρεθεί σε μακροχρόνια ύφεση».

Δ. Σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην σελίδα 43 του Κρατικού Προϋπολογισμού, για το 2012 τα έσοδα της Γενικής Κυβέρνησης προβλέπονται σε 89,5 δις ευρώ ενώ τα γενικά έξοδα που αφορούν στην γενική λειτουργία του κράτους -αφαιρουμένων των τόκων δανεισμού- μόλις αγγίζουν τα 87 δις ευρώ.

Άρα το προβαλλόμενο στα ΜΜΕ πιθανό έλλειμμα του προϋπολογισμού, δεν αφορά τους μισθούς και τις συντάξεις ή τα υπόλοιπα έξοδα λειτουργίας του κράτους αλλά μόνον τους τόκους των δανειστών. Εξάλλου, σήμερα παρατηρείται μία μεθοδευμένη υστέρηση στην είσπραξη φορολογικών εσόδων, αφού καθυστερούν σκόπιμα την αποστολή των εκκαθαριστικών με διάφορες δικαιολογίες.

Το χρέος δεν μειώθηκε κατά 105 δις ευρώ με το PSI, αλλά αντίθετα αυξήθηκε κατά 25 δις ευρώ αφού συνάχθηκε νέο δάνειο 130 δις ευρώ.
Και πως το μειώνεις όταν μετά από 10 χρόνια απάνθρωπης λιτότητας, το χρέος παραμένει στο 110% του ΑΕΠ, δηλαδή ακριβώς στα ίδια επίπεδα που ήταν το 2009, όταν μας οδήγησαν στο ΔΝΤ. Άρα το 2020 θα ξαναπάμε στο ΔΝΤ.

Οι δύο μεγάλοι υπαίτιοι, που έριξαν το καράβι της ελληνικής οικονομίας στα βράχια, που εμπλέκονται σε μίζες, off shore, κατασπατάληση δημόσιου χρήματος, δεκάδες χιλιάδες ψηφοθηρικούς διορισμούς που οδήγησαν την Ελλάδα στο ΔΝΤ, που υπέγραφαν μέχρι προχθές ως «ραγιάδες», επιστολές απόλυτης συμμόρφωσης στους όρους του μνημονίου, στο ξεπούλημα της Ελλάδας και στην μείωση μισθών και συντάξεων στα επίπεδα Ρουμανίας και Βουλγαρίας (β΄μνημόνιο) , που μεθοδευμένα έθαψαν την ανάπτυξη και τον ορυκτό πλούτο και έσπρωξαν την χώρα στο τέλμα της ύφεσης και της φτώχειας, προσπαθούν σήμερα να πείσουν ότι είναι αυτοί οι μόνοι κατάλληλοι για να επαναδιαπραγματευθούν το μνημόνιο, δηλαδή το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας.

Πως είναι δυνατόν να βάλεις το «κλέφτη» της περιουσίας σου, φύλακά της;

Πως είναι δυνατόν να αναθέσεις στους πολιτικούς που κατέστρεψαν την χώρα, να προσπαθήσουν να την σώσουν.

Πως είναι δυνατόν να θεωρήσεις ως ειλικρινείς, τους δύο πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι μόλις τρεις μήνες πριν, απειλούσαν ως μαινόμενοι ταύροι, τους βουλευτές τους ότι αν δεν ψήφιζαν τα καταστροφικά για τους Έλληνες και την χώρα νομοσχέδια, στην ουσία την παράδοση της χώρας θα τους διέγραφαν; Όπως και έπραξαν.

Ο μόνος στόχος των Ελλήνων δεν μπορεί να είναι άλλος παρά να διώξουμε τους εραστές της ρεμούλας και του μνημονίου και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.
ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ


Εκπληκτικό!!! Αυτή τη στιγμή διαξάγεται ο πιό "πρωτότυπος" και αποκαλυπτικός προεκλογικός αγώνας που έχει γνωρίσει η χώρα, τα τελευταία 38 χρόνια. Τί εννοώ?
Η "πρωτοτυπία" βρίσκεται στο γεγονός ότι όλα τα άλλα πολιτικά κόμματα, έχουν κατ`ουσίαν εστιάσει τα πυρά τους εναντίον των δύο αντιμνημονιακών κόμματων (ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξ. Έλληνες) και...
πυροβολούν από κοινού. Μου θυμίζει Ρωμαϊκή αρένα.
Κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι στον Δημοκρατικό προεκλογικό αγώνα, το κάθε κόμμα οφείλει να απευθύνεται στον Λαό, μόνο για να εκθέσει με ακρίβεια τα πλεονεκτήματα του ΔΙΚΟΥ του Πολιτικού προγράμματος, ώστε ο Λαός να κρίνει ανεπηρέαστος. Αυτό λέει η Δημοκρατική "σύμβαση", αλλά μάλλον το λέει στα "ψιλά" και -ώς γνωστόν- είναι πολλοί αυτοί που δεν διαβάζουν τις "συμβάσεις". Και βέβαια, η "πρωτοτυπία" παίρνει παγκόσμιες διαστάσεις, όταν αρχηγοί μεγάλων κρατών από όλο τον κόσμο (G8) βγάζουν επίσημες ανακοινώσεις προς μία "μικρή" χώρα σαν την Ελλάδα, για να μας πούν ΑΥΤΟΙ τί χαρακτήρα (Δημοψηφισματικό λένε) έχει η ψήφος των Ελλήνων, για να μας καθορίσουν ΑΥΤΟΙ το ερώτημα του "Δημοψηφίσματός τους" (Μνημόνιο ή Δραχμή) και τέλος για να μας πούν ΑΥΤΟΙ τί ακριβώς "οφείλουμε" να ψηφίσουμε στις ΔΙΚΕΣ μας εθνικές εκλογές (Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ),
αλλιώς...Δεν ξανάγινε!!!
Τώρα, τί αποκαλύπτουν όλα αυτά?
Εγώ νομίζω, τον τρόμο του παγκόσμιου συστήματος, έναντι της προοπτικής ανατροπής των συμφερόντων τους. Τόσο απλά...
Στην διάρκεια του προηγούμενου προεκλογικού αγώνα, είχαμε κάποιες λίγες και εξαιρετικά υποτονικές "έξωθεν" παρεμβάσεις για το ίδιο θέμα και αυτό ήταν όλο.
Προφανώς επειδή ουδείς πίστευε ότι ο νέος μεσαίωνας που είχαν στήσει εδώ, θα κινδύνευε από "κάποιον" Τσίπρα και "κάποιον" Καμμένο κι αυτό γιατί η αλαζονεία των δύο κομμάτων μόνιμης εξουσίας δεν τους επέτρεψε να μετρήσουν σε βάθος την θέληση του Λαού, να απαλλαγεί από αυτούς και τα δεσμά τους (Πλαστό χρέος - Δανειακή σύμβαση - Μνημόνιο). Άλλωστε, ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν μάθει να λαμβάνουν υπ`όψιν την θέληση του Λαού. Κατ`αυτό το παρελθόν, ευθυνόμαστε κι εμείς, οι Πολίτες. Στην Δημοκρατία όμως, ο Λαός -αφ`ού πρώτα "ξυπνήσει"- δεν τιμωρείται για τα λάθη του. Απλά, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και τα διορθώνει. Αυτό είναι η πραγματική ανάληψη της ευθύνης του, από τον αρχηγό.
Έτσι, ο Λαός τους έριξε από τα "σύνεφα", στις 6 του Μάη. Τί αποκόμισαν από αυτό το γεγονός? Τίποτε άλλο από τρόμο. Ούτε Δημοκρατική ωριμότητα ούτε λίγο Πατριωτισμό ουτε κάν μιά στάλα Αξιοπρέπεια. Γιατί απλά, "ξυπνήσαμε" και χάνουν την "επιχείρηση" που είχαν στήσει στις πλάτες μας και βέβαια το μέγεθος του τρόμου τους είναι αντίστοιχο με το μέγεθος των συμφερόντων που εκπροσωπούν.
Κι έτσι, στις 7 του Μάη, ξεκίνησε η οργιώδης προσπάθεια κατατρομοκράτησης και χειραγώγησης ενός ολόκληρου Λαού, αφ`ού πρώτα προπάθησαν και απέτυχαν να παγιδεύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε σχηματισμό ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ κυβέρνησης και μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ που ακολούθησε την Λαϊκή εντολή για απαλλαγή από το μνημόνιο και τους "έφτυσε".
Λίσσαξαν τα "αφεντικά" στο εξωτερικό -που έχουν κι άλλες τέτοιες "επιχειρήσεις" στημένες κι αλλού- και έχουν πλέον επιδοθεί σε έναν ορυμαγδό ψευδών διλημμάτων και ωμών απειλών προς τον Ελληνικό Λαό. Και ασφαλώς, θα συνεχίσουν.
Γιατί? Ανησυχούν τόσο πολύ για το καλό μας? Ποιόν εξυπηρετεί να αισθανόμαστε εμείς μικροί, ανίσχυροι και φοβισμένοι? Εμάς ή αυτούς? Τα είπαμε...
Άν, λοιπόν, πρέπει οπωσδήποτε να παρακολουθούμε την αναπαραγωγή όλων αυτών από τα ΜΜΕ, ας έχουμε τουλάχιστον την ψυχή μας και το κριτικό μας πνεύμα σε εγρήγορση.
Δεν καταπίνουμε αμάσητο το κάθε τί που μας σερβίρουν και δεν ξεχνάμε το ήδη απαντημένο από εμάς -και μόνο πραγματικό- δίλημμα της 6ης Μάη:
"Μνημόνιο και σκλαβιά ή Εθνική Ανεξαρτησία και Ευρώπη των Λαών?"
Η 17η Ιουνίου έρχεται, ας μείνουμε σαν Λαός, προσανατολισμένοι στον εκλογικό στόχο μας για ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, κατ`ελάχιστον.
Δέν τους φοβόμαστε, ΑΥΤΟΙ μας φοβούνται!!!

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Πρέπει να μας τρομάζει η επιστροφή στη δραχμή;

Ολόκληρο το σάπιο και διεφθαρμένο κρατικοδίαιτο πολιτικοοικονομικό καθεστώς με την βοήθεια και της τρόϊκας των δανειστών, μας εκβιάζει και μας τρομοκρατεί πως αν δεν ψηφίσουμε τις μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις, δηλαδή δεν συνηγορήσουμε στην δική μας εξαθλίωση και στο ξεπούλημα της χώρας, τότε θα φύγουμε από τον παράδεισο του ευρώ και θα γυρίσουμε στην κόλαση της δραχμής. Μας λένε ότι θα γυρίσουμε πίσω στην δεκαετία του 50. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Αφορμή για το άρθρο αυτό και υλικό για σκέψη δόθηκε από ένα άρθρο από το πολύ καλό blog Ιδεοπηγή.

Ποιο είναι το πραγματικό μας πρόβλημα σήμερα; Το πραγματικό μας πρόβλημα είναι ότι το ευρώ είναι ένα σκληρό νόμισμα, δηλαδή δεν υποτιμάται και είναι περιορισμένο σε ποσότητα. Προκειμένου λοιπόν μια χώρα να έχει ικανές ποσότητες ευρώ, χωρίς να απαιτούνται συνεχώς δανεικά, θα πρέπει να έχει….. αυξημένη παραγωγή και ανταγωνιστικότητα, ώστε να αυξάνει τις εξαγωγές της και να εισρέουν ευρώ στη χώρα. Όμως με την χαμηλή παραγωγή που έχουμε εμείς, την χαμηλή ανταγωνιστικότητα (τόσο από άποψη ποιότητας αγαθών, όσο κυρίως από άποψη κόστους παραγωγής) και την συνεχή εισαγωγή αγαθών, δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσουμε. Το ευρώ στέγνωσε και εξαφανίστηκε από την ελληνική αγορά και θα συνεχίσουμε να ξύνουμε τον πάτο του βαρελιού.

Το μνημονιακό φάρμακο της τρόϊκας με την εσωτερική υποτίμηση (δηλαδή τις μειώσεις στους μισθούς, τις συντάξεις και τις απολύσεις) προκειμένου να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητα μιας ανύπαρκτης παραγωγής, χειροτερεύει τα πράγματα και αυξάνει την οικονομική ύφεση και την καταστροφή του ΑΕΠ. Η επιστροφή στη δραχμή μοιάζει πλέον και μαθηματικά αναπόφευκτη.

Θα γυρίσουμε στη δεκαετία του 50;

Στη δεκαετία του 50 η Ελλάδα είχε την ίδια χωρική έκταση που έχει και σήμερα, όμως σήμερα έχει έτοιμη μια τεράστια υποδομή με σύγχρονους δρόμους, δίκτυα, λιμάνια, αεροδρόμια κ.λ.π. που δεν είχε τότε. Άρα λοιπόν έχουμε έτοιμη μια σύγχρονη υποδομή.

Στη δεκαετία του 50 η αγροτιά διέθετε ελάχιστα τρακτέρ και άλλα γεωργικά μηχανήματα, ενώ σήμερα έχει υπερπληθώρα γεωργικών μηχανημάτων, ακόμα και πανάκριβων τζίπ. Επομένως η αγροτιά σήμερα είναι πλήρως εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει την ζήτηση γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων που θα απαιτηθεί.

Στη δεκαετία του 50, ο τουρισμός ήταν σε άθλιες συνθήκες. Λίγα ξενοδοχεία, υποτυπώδη λιμάνια και αεροδρόμια, αρχαιολογικοί χώροι σε άθλια κατάσταση. Σήμερα διαθέτουμε τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες, εκατοντάδες χιλιάδες ενοικιαζόμενα δωμάτια, φυλαγμένους και προσεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, σύγχρονα μουσεία, λιμάνια, αεροδρόμια κ.λ.π.

Στη δεκαετία του 50, είχαμε μια τεράστια αιμορραγία εργατικού δυναμικού προς το εξωτερικό. Σήμερα, εκτός από το ελληνικό εργατικό δυναμικό, υπάρχει στη χώρα μας ένας τεράστιος αριθμός αλλοδαπών εργατών με τη βοήθεια των οποίων θα μπορούσαμε να κάνουμε παραγωγικά θαύματα.

Δεν χρειάζεται πιστεύουμε να αναφέρουμε ένα σωρό άλλα πράγματα που διαθέτει σήμερα η Ελλάδα και για τα οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες ανεπτυγμένες ευρωπαϊκές χώρες. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε ούτε στο ορυκτό πλούτο, τον ήλιο και τον αέρα που διαθέτει.

Τι λείπει όμως από τη χώρα μας και τι θα κάνει η δραχμή;

Από τη χώρα μας λείπουν δύο πράγματα:

1) Λείπει η αξιοποίηση όλων αυτών των παραγωγικών δυνατοτήτων που διαθέτουμε. Μέχρι τώρα μάθαμε να ζούμε με τα έτοιμα, με τις επιδοτήσεις και τα επιδόματα, με πανάκριβες και ταυτόχρονα κακές υπηρεσίες, τεράστια και αδιαπέραστη γραφειοκρατία και με μια επιχειρηματική νοοτροπία της αρπαχτής. Ο μεν ελληνικός πληθυσμός μένει ανενεργός (με τεράστια ανεργία) και ασυντόνιστος, οι δε αλλοδαποί περιφέρονται ασκόπως στη χώρα μας, επιδιδόμενοι σε εγκλήματα. Όταν όμως μείνουμε χωρίς ευρώ, θα αναγκαστούμε να κάνουμε τις υποδομές και το ανθρώπινο δυναμικό που έχουμε να δουλέψουν.

2) Λείπει φυσικά και το κατάλληλο πολιτικό σύστημα. Εδώ είναι και το πραγματικό μας πρόβλημα. Το υπάρχον πολιτικό σύστημα μας έφτασε στο σημερινό κατάντημα. Ελπίζουμε πως όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό δεν μπορεί να είναι και το μέλλον μας. Πρέπει να αλλάξει, με πρώτο τον καταστατικό χάρτη της χώρας. Χρειαζόμαστε άλλο καταστατικό και άλλους διαχειριστές. Άλλο πολίτευμα πιο δημοκρατικό και άλλους πολιτικούς.

Αλίμονο, αν γυρίσουμε στη δραχμή, χωρίς πρώτα να αλλάξουμε το σάπιο και διεφθαρμένο κρατικοδίαιτο πελατειακό και οικογενειοκρατικό πολιτικό σύστημα, θα αναγκαστούμε να πουλάμε τις περιουσίες μας που έχουμε αποκτήσει για πενταροδεκάρες για να ζήσουμε τα παιδιά μας.

Με το ίδιο πολιτικό σύστημα, η επιστροφή στη δραχμή, θα είναι σκέτη αυτοκτονία, σκέτη κόλαση. Αυτό το πολιτικό σύστημα θα μας ξεπουλήσει, χωρίς να καταλάβουμε τι μας κτύπησε.

Αλίμονο, ούτε σκέψη γι’ αυτό!

Πρώτα γκρεμίζουμε το πολιτικό σύστημα και μετά προχωράμε...

Οι επόμενες εκλογές θα πρέπει να ολοκληρώσουν αυτό που άφησαν στη μέση οι προηγούμενες.

Πλήρη κατάρρευση του παλιού δικομματισμού.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΗΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ

Παρακάτω κάποιες προτάσεις για να σταματήσουν οι τσαμπουκάδες των Ευρωπαίων και να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Η γραμμή που θα ακολουθούσα..

Τέλος το μνημόνιο όπως έχει γιατί είναι μη αποτελεσματικό. Έκανε την οικονομική κατάσταση χειρότερη και δεν δίνει λύσεις στο πρόβλημα

Παραδείγματα από δηλώσεις οικονομολόγων με διεθνή κυρός

Δεν θα ελαττώσουμε ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ. Δεν μπορείς να καταδικάζεις σε αργό θάνατο τους συνταξιούχους των 600 ευρώ και τους νέους σε μισθούς των 400

Είναι μεγάλο ψέμα να λες ότι η ανταγωνιστικότητα είναι θέμα μισθών. Αυτό σ’ άλλες εποχές. Σήμερα η ανταγωνιστικότητα είναι θέμα το πώς χρησιμοποιείς το μυαλό. Όχι τα χεριά.

Ναι θα διορθώσουμε το συνταξιοδοτικό με το να αλλάξουμε τις στρεβλώσεις που υπάρχουν. Πρέπει επίσης ΝΑ ΠΡΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ με ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ (από την περιουσία του Ελληνικού δημόσιου)

Ναι είναι ανάγκη να αναδιοργανώσουμε το κράτος αλλά σε μια πενταετία.. (το μνημόνιο έχει καλές ιδέες εδώ που μπορουμε να τις υιοθετήσουμε)

Τα δάνεια που θα απομείνουν – μετά από μια ανάλυση του απέφθου χρέους από διεθνής οργανισμούς- με επιτόκια αγοράς

Η Ευρώπη να αναλάβει να μας παρέχει στρατιωτικό υλικό γιατί ήμαστε η μονή χώρα που έχει casus belli. Εάν δεν πάρουμε υλικά θα αγοράζουμε και αυτά θα αφορούντα από τα τοκοχρεολύσια που χρωστάμε στην ΕΕ και στο ΔΝΤ για εκείνη την χρόνια.

Θα ανακοινώσουμε το ΑΟΖ της Ελλάδος την επόμενη των εκλογών

Ας τολμήσουν να μας εκβιάσουν. Η διεθνής κοινή γνώμη που σ’ αυτή την εποχή είναι το παν θα είναι με το μέρος μας. Μην ξεχνάμε ότι Ο προδότης ΓΑΠ μας έβγαλε τεμπέληδες και διεφθαρμένους. Αυτή την εικόνα θα την διάλυση μια δημιουργική πρόταση.

Πάρτε την και κάνετε ότι αλλαγές θέλετε. Αλλά θα έχετε μια εναλλακτική στο μνημόνι

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Η Ελλάδα ανάμεσα στις "μάγισσες του Σάλεμ"


Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Οι Γερμανοί "βυθίζουν" την Ευρώπη σε έναν νέο Μεσαίωνα.
Οι προτεστάντες επιδίδονται και πάλι στο αγαπημένο τους σπορ, που είναι το "κυνήγι των μαγισσών".
Είναι έτοιμοι να αναλάβουν το ρίσκο;
Το κυνήγι των "μαγισσών" αποτελεί προτεστανική διωκτική παράδοση ...Παράδοση, που επέτρεπε στους ισχυρούς του προτεσταντισμού να ελέγχουν τις κοινωνίες τους μέσω του εκφοβισμού και της τρομοκρατίας των μελών τους. Αυτό είναι κάτι, το οποίο το καταφέρνουν μέσω της δημιουργίας ενός απόλυτου αντιπροτύπου, το οποίο τιμωρούν με τον πιο σκληρό κι απάνθρωπο τρόπο, ώστε να αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για όλους τους υπολοίπους. Οχλοποιούν οργανωμένα μια τρομοκρατημένη κοινωνία, προκειμένου να στείλουν "μηνύματα" στους αμφισβητίες τους.
...Απλό κόλπο. Σκοτώνεις έναν —έστω και άδικα— και συμμορφώνεις άπειρους. Πώς είπε η κόρη του προτεστάντη πάστορα στον Παπανδρέου; Του είπε ότι "το πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα έπρεπε να πονέσει, γιατί ήθελαν να είναι σίγουροι, πως κανένας άλλος δεν θα θελήσει να το δοκιμάσει. Η Ελλάδα εξ αρχής αποφασίστηκε να τιμωρηθεί με εκείνον τον σκληρό τρόπο, που θα την έκανε διδακτικό "παράδειγμα" ...Διδακτικό "παράδειγμα" για μια τρομοκρατημένη από τους προτεστάντες Ευρώπη.
Γι' αυτόν τον λόγο καθημερινά πλέον ο διαβόητος Σόιμπλε —με μια σαδιστική εμμονή και ηδονή— μάς υπενθυμίζει και μας προειδοποιεί πως είναι αναπόφευκτο για τους Έλληνες να αποφύγουν το πικρό "ποτήρι" του πόνου. Αυτό είναι το "πνεύμα" της γερμανικής ηγεσίας και αυτό το "πνεύμα" ανέλαβε ο γερμανικός τύπος να το διασκορπίσει στη γερμανική πλέμπα ...Στην προτεσταντική πλέμπα ...Στην καλύτερη πρώτη "ύλη" για όχλο στην Ευρώπη. Υπό τις κραυγές της Bild άρχισε το νέο κυνήγι των "μαγισσών" στην Ευρώπη. "Μάγισσα" αυτήν τη φορά ...η Ελλάδα ...Η χώρα των "τεμπέληδων", οι οποίοι ζουν εις βάρος των "νοικοκυραίων" ...Η χώρα των "απατεώνων", οι οποίοι ζουν εις βάρος των "τιμίων" ...Η χώρα των "φοροκλεπτών" στην Ευρώπη των "φορολογουμένων".
Οι αναγνώστες της Bild, οι οποίοι αποτελούν το αγράμματο και θρησκόληπτο μέρος της γερμανικής κοινωνίας, δεν ήθελαν κάτι παραπάνω, για να "ερεθιστούν". Τους αρκούσε, που οι νόμιμες γερμανικές και προτεσταντικές "αρχές" είχαν εντοπίσει το αίτιο της δυστυχίας τους. Τους αρκούσε, που οι "αρχές" εκτός από τη "νόσο" είχαν βρει και τη "θεραπεία" της. Τους αρκούσε, που οι ηγέτες τής "πίστης" τους είχαν εντοπίσει τον "αμαρτωλό", ο οποίος απειλούσε και τους "ενάρετους". Έχουν "έρωτα" με τις "αρχές" και τις "στολές" και δεν άργησαν να πάρουν τους "δαυλούς" και ν' αναζητούν μέσα στη "νύχτα" τη "μάγισσα" του Αιγαίου.
Όλοι είχαν κάτι να πουν εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων. Όλοι είχαν κάτι να θυμηθούν από την επίσκεψή τους στην Ελλάδα ή από τη συναναστροφή τους με κάποιον Έλληνα της Γερμανίας. Έτσι κι αλλιώς δεν ανήκουν στη μορφωμένη μερίδα της Γερμανίας, ώστε να "γνωρίζουν" κάτι άλλο από την Ελλάδα ...Να γνωρίζουν την ποιότητά της και τη γενναιοδωρία της. Αυτοί γνωρίζουν μερικούς Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία και λίγους σερβιτόρους από τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Αυτοί είναι που σήμερα κατηγορούν δεξιά κι αριστερά την Ελλάδα. Αυτοί αναζητούν τους Έλληνες στους χώρους εργασίας τους, προκειμένου να τους ρίξουν το "ανάθεμα". Η "ηθική" ηγεσία της Γερμανίας ήταν για άλλη μια φορά ικανοποιημένη. Το "ποίμνιό" της για άλλη μια φορά έτρεξε να εξυπηρετήσει τις εντολές της.
Ο στόχος της γερμανικής ηγεσίας είχε επιτευχθεί. Είχε κατορθώσει και είχε προκαλέσει τη γερμανική υστερία απέναντι στην Ελλάδα. Η πρωτοφανούς εντάσεως και εξόχως βίαιη "στοχοποίηση" της Ελλάδας από τη Γερμανία είχε "τρομάξει" ολόκληρη την Ευρώπη. Το πρώτο βήμα είχε γίνει. Η "μάγισσα" είχε εντοπιστεί και την είχαν δει όλοι οι Ευρωπαίοι όλων των δογμάτων. Κανένας από αυτούς δεν θα ήθελε να μπει στη θέση της "μάγισσας". Ο "πόνος" της Ελλάδας έδινε ισχύ στη Μέρκελ, η οποία έδειχνε με το "δάχτυλο" την "αμαρτωλή" κι αναζητούσε με το βλοσυρό της "βλέμμα" όλους τους υπόπτους ανάμεσα στους υπόλοιπους.
Η Ελλάδα ήταν πλέον το απόλυτο αντιπρότυπο της Ευρώπης ...Αυτή, η οποία δικαίως θα τιμωρούνταν και με τον "πόνο" της θα "δίδασκε" τους υπολοίπους. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η Ελλάδα θα έμενε μόνιμα στο "κάδρο" της δημοσιότητας, για να μην ξεχνάνε οι υπόλοιποι τη "μάγισσα" ...Να μην ξεχνάνε ότι είναι όλοι καλεσμένοι στη δημόσια τελετή "θανάτωσής" της. Γι' αυτόν τον λόγο το 2% της ευρωπαϊκής οικονομίας αποσπά το 90% της αρνητικής δημοσιότητας και φέρεται σαν υπεύθυνο για το 100% της προβληματικότητας αυτής της τεράστιας οικονομίας.
Ο Σαρκοζί έκανε ολόκληρη την προεκλογική του εκστρατεία πάνω στον "άξονα" ότι δεν επέτρεψε στη Γαλλία να γίνει σαν την Ελλάδα. Ο Πρόντι προσπαθεί να πείσει τους Ιταλούς ν' αποδεχθούν τα απάνθρωπα μέτρα λιτότητας, λέγοντάς τους ότι σε διαφορετική περίπτωση θα "καταντήσουν" αποικία ξένων σαν την Ελλάδα. Ο Ραχόι προσπαθεί να πείσει τους λιμοκτονούντες πλέον Ισπανούς ότι είναι "τυχεροί" που δεν είναι Έλληνες. Ιρλανδοί, Πορτογάλοι και άλλοι δυστυχείς αισθάνονται τυχεροί, που τουλάχιστον σε αυτήν τη φάση δεν μοιράζονται την τύχη της Ελλάδας. Οι πάντες στην Ευρώπη περνάνε στους λαούς τους τα εξοντωτικά μέτρα των Γερμανών "παστόρων" με φόβητρο την τύχη της Ελλάδας.
Αυτό, το οποίο συμβαίνει σήμερα στην Ευρώπη της "ανταγωνιστικής" και "τίμιας" Γερμανίας, είναι μια νέα "βύθιση" της Ευρώπης στον Μεσαίωνα. Στην πραγματικότητα η Ευρώπη μιμείται το παρελθόν της. Κάποιοι συνεχίζουν μια παλιά ενδοχριστιανική διαμάχη, η οποία ξεκίνησε από τον Λούθηρο ...Μια διαμάχη, η οποία αιματοκύλισε άπειρες φορές την Ευρώπη. Τώρα, που η οικονομική κρίση αρχίζει και διαχωρίζει μεταξύ τους τα εμπλεκόμενα κράτη, αυτό είναι κάτι, το οποίο δεν μπορεί πλέον να αποκρυφτεί. Είναι φανερό πλέον ότι κάποιοι προτεστάντες συνεχίζουν τον Τριακονταετή Πόλεμο ...Έναν πόλεμο, ο οποίος αιματοκύλισε την Ευρώπη άπειρες φορές ...Έναν πόλεμο, του οποίου "εκφράσεις" είναι και οι δήθεν Παγκόσμιοι Πόλεμοι ...Οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι, οι οποίοι προκλήθηκαν από τους προτεστάντες και είχαν ως στόχο την κατάκτηση κατ’ αρχήν της Ευρώπης και εν συνεχεία του κόσμου όλου.
Με βάση αυτά τα δεδομένα αντιλαμβανόμαστε ότι, παρ' όλο το ανθελληνικό τους μένος, στην πραγματικότητα ο ουσιαστικός τους στόχος δεν είναι η Ελλάδα ...Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή λεία, για να είναι στόχος ενός τόσο μεγάλου "θηρευτή". Η Ελλάδα είναι το "σφάγιο", που θα οδηγηθεί στο "θυσιαστήριο", για να τρομοκρατηθούν όλοι οι υπόλοιποι. Πραγματικός στόχος των προτεσταντών είναι ο πλούσιος Καθολικός Κόσμος της Ευρώπης. Την Ελλάδα θέλουν να την "καταστρέψουν" απλά προς γνώση, τρομοκρατία και συμμόρφωση αυτών που στοχεύουν να λεηλατήσουν και είναι ο Καθολικός Κόσμος της Ευρώπης. Κατά "σύμπτωση" όλα τα "αμαρτωλά" κράτη της Ευρώπης είναι μη προτεσταντικά. Προτεστάντες είναι μόνον αυτοί, οι οποίοι ακολουθούν τη Μέρκελ και δείχνουν κι αυτοί με το "δάκτυλο" τους "αμαρτωλούς".
Η Ευρώπη σήμερα, δηλαδή, είναι "παγωμένη" από τον τρόμο που προκαλούν οι προτεστάντες με την εσκεμμένη και επιτηδευμένη "υστερία" τους. Η "μάγισσα" Ελλάδα έχει σχεδόν "παλουκωθεί" και οι πάντες γύρω της έχουν έναν συγκεκριμένο ρόλο. Τα προτεσταντικά κράτη παριστάνουν τους δήθεν εξοργισμένους, που αναζητούν όχι μόνον την παραδειγματική τιμωρία της "μάγισσας", αλλά και την αναζήτηση όλων των πιθανών ομοίων της. Εκτός από τη "μάγισσα" αναζητούνται και οι "κρυπτοαμαρτωλοί", ώστε να γίνουν "πακέτο" και να στοχοποιηθούν όποιοι αμφισβητούν την επιβεβλημένη γερμανική πολιτική.
Κράτη όπως η Ολλανδία, η Φιλανδία ή η Δανία έχουν αφεθεί από τη Γερμανία να φέρονται σαν "αφηνιασμένα", που θέλουν να δουν "αίμα" ...Θέλουν να δουν τη "μάγισσα" του Αιγαίου να "παλουκώνεται" και να "ακρωτηριάζεται". Προτεστάντες είναι αυτοί οι οποίοι "φωνάζουν" να πουλήσουν τα νησιά τους οι Έλληνες ...Να πουλήσουν τα αρχαία τους ..Να πουλήσουν τα παιδιά τους. Ο προτεσταντικός όχλος είναι έτοιμος να στραφεί εναντίον όποιου θα του υποδείξει σαν "ύποπτο" η κόρη του πάστορα.
Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Είναι "προϊόν" αιώνων εξέλιξης σε θέματα κοινωνικής συμπεριφοράς. Είναι δουλεμένα μέσα στους αιώνες. Με αυτόν τον τρόπο λύνει τα προβλήματά της η προτεσταντική ηγεσία. Αν δεις κάποιον να σου επιτίθεται, τρέχοντας μακριά σου και φωνάζοντας εναντίον σου, είναι προτεστάντης, που προσπαθεί να βάλει "φωτιά" στον όχλο των ομοίων του. Αυτή είναι η τακτική των προτεσταντών. Με φήμες, διαβολές και "δαυλούς" πολεμούν τους εχθρούς τους. Έτσι αυτοελέγχονται οι προτεσταντικές χώρες και οι ισχυροί τους ελέγχουν τις κοινωνίες τους. Αυτή ήταν πάντα η ιδιομορφία του προτεσταντικού δόγματος σε σχέση με τα άλλα μεγάλα χριστιανικά δόγματα. Ο προτεσταντικός κόσμος, επειδή δεν είχε κεντρική θρησκευτική ηγεσία με "αλάθητα", δεν μπορούσε να ελέγχει την κοινωνία του με τον παραδοσιακό τρόπο των υπολοίπων. "Αλάθητο" Πάπα απαιτεί η Ιερά Εξέταση, ώστε να δρομολογηθεί.
Αυτή η έλλειψη "αλάθητου" ηγέτη δίνει το "αλάθητο" στην κοινωνία, η οποία αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών της και αυτό σημαίνει "οχλοποίηση". Οι ηγεσίες αποφασίζουν μόνες τους και απλά οι όχλοι παίρνουν τις ευθύνες. Όποιος προλάβει να "πείσει" την προτεσταντική κοινωνία για το δίκιο του, καταδίκασε τους εχθρούς του σε θάνατο. Οι σημερινές προτεσταντικές χώρες μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν οργανωμένα οχλοποιηθεί από τους Γερμανούς με στόχο να τρομοκρατούν τους υπολοίπους.
Όμως, οι τρομοκρατημένοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν με βάση τη λογική. Δεν μπορούν να αμυνθούν οργανωμένα, γιατί έχουν ενεργοποιηθεί τα ένστικτά τους. Τους ενδιαφέρει να σωθούν οι ίδιοι και όχι να βρουν το δίκιο, είτε το δικό τους είτε αυτών που αδικούνται. Γι' αυτόν τον λόγο σήμερα η Ευρώπη δεν σκέπτεται λογικά. Γι' αυτόν τον λόγο τα κράτη της είναι ανάδελφα και εχθρικά προς όλους. Η απειλή των προτεσταντικών όχλων τούς έχει κάνει όλους ν' αγωνίζονται για το τομάρι τους, γιατί κανένας δεν γνωρίζει τι τους "ξημερώνει". Γι' αυτόν τον λόγο η Ευρώπη, που λάτρεψε την Ελλάδα, αφήνει τα παιδιά της αβοήθητα στο "στόμα" των "λύκων".
Οι τρομοκρατημένοι καθολικοί προσπαθούν να σώσουν τους εαυτούς τους. Δεν τους ενδιαφέρει να δουν την πραγματικότητα. Δεν τους ενδιαφέρει το δίκιο της Ελλάδας. Κανένας δεν θέλει να τα βάλει με τον όχλο των προτεσταντών. Η Ελλάδα καλώς ή κακώς είναι μια "μάγισσα" καταδικασμένη σε "θάνατο". Ας βρει μόνη της τη λύση για τον εαυτό της. Αυτούς τους ενδιαφέρει να σώσουν τους εαυτούς τους. Άλλωστε η Ελλάδα είναι λίγο "ξένη" προς τους ίδιους. Είναι ορθόδοξη, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δυνάμει "ύποπτοι" είναι Καθολικοί. Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία ...και βεβαίως η μεγάλη Γαλλία.
Αντιλαμβανόμαστε ότι το προτεστανικό χιλιοδουλεμένο "κόλπο" έπιασε. Οι προτεστάντες είδαν κι αποείδαν ότι δεν μπορούν να κατακτήσουν τους υπόλοιπους Ευρωπαίους με τη βία ως "ξένους" και αποφάσισαν να το κάνουν σαν "αδερφοί". Έχοντας γνώση ειδικών τεχνικών πάνω στον έλεγχο του εσωτερικού της κοινωνίας τους, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια κοινή ευρωπαϊκή κοινωνία, ώστε να επιτύχουν αυτό στο οποίο απέτυχαν επανειλημμένως. Απλά τώρα δεν έχουν ανάγκη τα όπλα και τις βόμβες, αλλά ακολουθούν πιο πονηρή τακτική ...Τακτική, που τους επιτρέπει να μιμούνται κοινωνικές τακτικές, εφόσον υπάρχει η Ευρωπαϊκή Κοινωνία των Εθνών. Μιμούνται δηλαδή συμπεριφορές ατομικές και τις εφαρμόζουν σε συλλογικό επίπεδο.
Είναι πλέον φανερό ότι εξ’ αρχής υπήρχε σχέδιο για την Ευρωπαϊκή Ενοποίηση. Αυτή δεν έγινε στην τύχη κι ούτε προέκυψε από το "όραμα" εκείνων, οι οποίοι μετάνιωσαν για τα προηγούμενά τους εγκλήματα ...Μια νέα στρατηγική ήταν πάνω σε παλιό στόχο ...Μια νέα στρατηγική των προτεσταντών πάνω στον παλιό τους στόχο. Ακόμα και η σημερινή κρίση του χρέους, η οποία βασανίζει τους ευρωπαϊκούς λαούς, ήταν προσχεδιασμένη, εφόσον μόνον μέσω αυτού του χρέους μπορούν οι προτεστάντες να λεηλατήσουν εκείνους, που κάποτε απέτυχαν να κατακτήσουν.
Η κρίση του χρέους, δηλαδή, ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα, που αφέθηκε να "φουσκώσει", μέχρι να γίνει εκμεταλλεύσιμο ...Ένα πρόβλημα, που, όταν θα "ωρίμαζε", θα αρκούσε ένα "σύνθημα" εναντίον ενός επιλεγμένου "εχθρού", προκειμένου να ξεσπάσει η οργανωμένη "υστερία" των προτεσταντών. Αυτό ας μην φαίνεται απίθανο ή παράξενο στον αναγνώστη. Όταν μπαίνει η τοκογλυφία στο "παιχνίδι", εκεί πάντα οδηγεί. Ο τοκογλύφος, όταν δανείζει χρήματα σε έναν άνθρωπο με περιουσία, γνωρίζει τι περιμένει. Γνωρίζει ότι πρέπει να περιμένει να "ωριμάσει" το χρέος, για να αρπάξει από τον αφελή τα πάντα ...Δεν έτυχε, δηλαδή, αυτό το αποτέλεσμα ...Πέτυχε αυτό το αποτέλεσμα.
Γι' αυτόν τον λόγο οι κατά τα άλλα άφιλοι και ακοινώνητοι προτεστάντες ήταν από τους πρωτοπόρους του "οράματος" της Ενιαίας Ευρώπης. Γι' αυτόν τον λόγο "βοηθούσαν" τους "τεμπέληδες" του Νότου. Δεν το έκαναν επειδή άλλαξαν τα χαρακτηριστικά τους ως άνθρωποι. Εξακολουθούν να περιτειχίζουν τα σπίτια τους, για να τα προστατεύουν από τους "ξένους". Δεν το έκαναν επειδή άλλαξαν άποψη για τους Νότιους. Πάντα την ίδια άποψη είχαν γι' αυτούς. Δεν διαφοροποιούνται σήμερα σε σχέση με τον Χίτλερ, που κι εκείνος επίσης ήθελε την "ενοποίηση". Διαφέρουν μόνον ως προς το "σχέδιο". Δεν βομβάρδισαν την Ευρώπη με τζάμπα οβίδες, αλλά με τζάμπα δάνεια. Στο τέλος θέλησαν και πάλι να κάνουν προέλαση ανάμεσα στα "ερείπια", που δημιούργησαν τα χρέη.
Απλά, για να ξεκινήσει η "επέλαση", έπρεπε να κατορθώσουν να μπουν σε ένα κράτος και αυτό το κράτος επιλέχθηκε εξ’ αρχής να είναι η ορθόδοξη Ελλάδα ...Η ορθόδοξη Ελλάδα, η οποία δεν ενεργοποιεί συλλογικά ένστικτα των ομοδόξων, όπως θα τα ενεργοποιούσε η καθολική Ιρλανδία ή η καθολική Πορτογαλία σε περίπτωση που ξεκινούσαν την επέλασή τους από αυτές. Η τραγωδία της Ελλάδας δεν ενεργοποίησε τα ένστικτα επιβίωσης και άμυνας των καθολικών, αλλά ενεργοποίησε τον φόβο τους. Αυτό ήταν το ζητούμενο. Να μπορούν να απειλούν με "θάνατο" την Ελλάδα, ώστε να μπορούν υπό την απειλή της ίδιας τύχης να λεηλατούν την Ιταλία, αρπάζοντάς της τα "φιλέτα" της βιομηχανίας της ...και όχι μόνον.
Προμελετημένο έγκλημα ήταν αυτό, το οποίο βλέπουμε σήμερα. Από τη στιγμή που οι Προτεστάντες έπεισαν τους αφελείς Ευρωπαίους να μπουν σε μια κοινή "αυλή" με αυτούς, ήταν εύκολο να δρομολογήσουν το επόμενο στάδιο του σχεδίου τους ...Του σχεδίου, που στηρίζεται στον πανικό, τον οποίο προκαλούν οι υστερίες, οι βρισιές, οι προσβολές κλπ.. Από τη στιγμή που μπήκαν όλοι οι Ευρωπαίοι σε ένα "σύνολο", το οποίο έπρεπε να ενεργεί με βάση μια κοινή συμπεριφορά, ήταν εύκολο γι' αυτούς να εμφανιστούν σε κάποια φάση ως φανατικοί "πουριτανοί" της ευρωπαϊκής πολιτικής "πίστης". Γνώριζαν αυτόν τον ρόλο και είχαν μάθει να τον εκμεταλλεύονται στο έπακρο.
Ως οι κύριοι εκφραστές και πιστοί τυπολάτρες όλων των συμφωνηθέντων, είχαν βρει τον ρόλο τους στην Νέα Εποχή. Είχαν την εμπειρία να εκμεταλλεύονται διαφορετικότητες ή ιδιομορφίες, προκειμένου να επεκτείνουν τα συμφέροντά τους. Αυτό δεν ήταν δύσκολο να γίνει, όταν εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχουν "εταίροι", οι οποίοι ενεργούν με βάση τις μεταξύ τους συμφωνίες πάνω σε ένα κοινό ευρωπαϊκό "δόγμα" και άρα κρίνονται για την "πίστη" τους και βέβαια για τη συμπεριφορά τους.
Αυτό είναι το "βούτυρο" στο "ψωμί" των προτεσταντών ...Των πουριτανών και επαγγελματιών της ηθικολογίας. Η τακτική τους δεν είναι πρωτόγνωρη. Έχει κάποια πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία την κάνουν αναγνωρίσιμη για κάποιον, ο οποίος έχει τις κατάλληλες γνώσεις ...Απλά πράγματα. Η τακτική τού περιβόητου "κυνηγιού της μάγισσας", που σήμερα εφαρμόζει η Γερμανία εναντίον της Ελλάδας με στόχο να τρομοκρατήσει την Ευρώπη, είναι πολύ εύκολα αναγνωρίσιμη. Κατ’ αρχήν αυτό το "κυνήγι" έχει ένα πολύ συγκεκριμένο "σενάριο". Απαιτεί έναν "διάβολο" και άρα μια "αμαρτία", που να τον συνδέει με κάποιον "αμαρτωλό". Απαιτεί ένα "σημάδι" της οργής του "θεού", που να απειλεί τους "ενάρετους" εξαιτίας των "αμαρτωλών", όπως είναι μια "επιδημία" για παράδειγμα. Τέλος, απαιτεί "θάνατο" για τον αμαρτωλό" και ένα σχέδιο "σκληρής" μετάνοιας για τους υπόλοιπους.
"Διάβολος" σε αυτήν την περίπτωση είναι ένας "φανταστικός" εχθρός, ο οποίος υποτίθεται θέλει τη "διάλυση" ή απλά το "κακό" της Ευρώπης. Αυτός ο "διάβολος" μπορεί να είναι οι ΗΠΑ, οι οποίες δήθεν απεργάζονται σχέδια καταστροφής τής "αγίας" ζώνης του ευρώ ή οι διαβόητες "αγορές", οι οποίες και πάλι από εκεί εκπορεύονται. Πώς επιδιώκει να καταφέρει αυτήν τη διάλυση; ...Μέσω της "αμαρτίας". Πάντα ο "διάβολος" εξυπηρετεί τον σχεδιασμό του με την "αμαρτία". Πάντα καταφέρνει τον στόχο του με το να παρασέρνει τον "πιστό" μακριά από τον "θεό" και άρα από το "δόγμα". Η "αμαρτία" στην περίπτωσή μας είναι η "τεμπελιά" και η διάθεση για "καλή" ζωή. Από αυτήν την "αμαρτία" προκαλείται η "νόσος" του αμαρτωλού ...Η "νόσος", η οποία απειλεί και τους υπόλοιπους.
Αυτό εξοργίζει τον "θεό", που εκδηλώνει την οργή του με την "επιδημία" ...Με την "αρρώστια" αρχικά των "αμαρτωλών" και στη συνέχεια και όλων των υπολοίπων, οι οποίοι τους "ανέχονται". Το χρέος είναι η "αρρώστια", η οποία προκαλείται στον "αμαρτωλό" εξαιτίας της "αμαρτίας" του και η "κρίση χρέους" είναι η "επιδημία", η οποία απειλεί ακόμα και τους "ενάρετους", επειδή απλά ανέχονται τους "αμαρτωλούς" ...Τους επικεφαλής των "ενάρετων", οι οποίοι δεν έχουν υποπέσει ούτε καν σε "αμαρτωλή" σκέψη και οι οποίοι στο όνομα του "θεού" θα αναλάβουν να επινοήσουν και να εφαρμόσουν τη σκληρή μέθοδο της "μετάνοιας", που στην περίπτωσή μας είναι η σκληρή δημοσιονομική πολιτική.
Κατάλαβε ο αναγνώστης το "παιχνίδι"; Μέρα και νύχτα ασχολούνται με την Ελλάδα, για να "διδάσκονται" οι άλλοι ...Με την ορθόδοξη και άρα αλλόδοξη Ελλάδα, για να αισθάνονται και λίγο "τυχεροί" όσοι δεν είναι όμοιοί της. Η Ελλάδα είναι το όλο "μυστικό" της νέας προτεσταντικής προσπάθειας να κατακτήσουν την Ευρώπη. Την Ελλάδα θα την έβαζαν στην "παρέα" της Ευρώπης όχι απλά με "μαγειρεμένα" στοιχεία, αλλά ακόμα και χωρίς καθόλου στοιχεία. Ακόμα κι αν η οικονομία της δεν είχε δραχμές αλλά "κουκιά" και πάλι θα φρόντιζαν να τη βάλουν μέσα στη ζώνη του ευρώ. Γιατί; Γιατί χωρίς την Ελλάδα δεν θα μπορούσαν να δρομολογήσουν το σχέδιό τους. Αν μέσα στη ζώνη του ευρώ βρίσκονταν μόνον προτεστάντες και καθολικοί, τώρα θα είχαν ήδη "πιαστεί" στα χέρια. Αν τις ύβρεις και τις προσβολές, που έχουν κατά καιρούς εξαπολύσει οι προτεστάντες εναντίον της Ελλάδας, τις εξαπέλυαν εναντίον οποιασδήποτε άλλης καθολικής χώρας, τώρα η Ευρώπη θα είχε διαλύσει.
Η ορθόδοξη Ελλάδα ήταν η ιδανική "μάγισσα" για το "κυνήγι" τους. Ήταν τόσο όμοια μ' αυτούς όσο τους χρειάζονταν και τόσο διαφορετική όσο τους βόλευε, για να τη στοχοποιήσουν, χωρίς να δημιουργήσουν εσωτερικό πρόβλημα. Ήταν χριστιανική χώρα και άρα δεν "χαλούσε" τον σχεδιασμό της χριστιανικής Ευρώπης που "ονειρεύονταν". Ήταν όμως ορθόδοξη και άρα διαφορετική τόσο από τους "καλούς" προτεστάντες όσο και από τους "ύποπτους" καθολικούς. Το παρελθόν της ήταν λίγο "ύποπτο", εφόσον, λόγω του αρχαίου ελληνικού παρελθόντος, ήταν λίγο περισσότερο "ελευθέρων ηθών" από αυτό που ανέχονταν οι "πουριτανοί" προτεστάντες του Βορρά, αλλά και οι συντηρητικοί καθολικοί του Νότου.
Η Ελλάδα όλους αυτούς τους προκαλούσε. Ήταν μικρή αλλά πλούσια και αυτό δεν το ανέχονταν οι με κόπο και πόνο "ευκατάστατοι" του Βορρά. Οι πολίτες της Ελλάδας ήταν χαρούμενοι και πολύ κοινωνικοί και αυτό από μόνο του είναι πολύ "ύποπτο" για τους βλοσυρούς και ακοινώνητους οπαδούς του Λούθηρου. Η περίεργη "γενναιοδωρία" της λειτουργούσε ως στοιχείο καχυποψίας για τους φτωχούς πολίτες του Βορρά ...Κάτι "αμαρτωλό" θα απολάμβαναν οι Έλληνες, για να χαίρονται τόσο πολύ τη ζωή τους.
Όμως, το απόλυτο όμως χαρακτηριστικό της Ελλάδας, που την έκανε μοναδική για τον ρόλο τής υποψήφιας "μάγισσας", ήταν άλλο. Ήταν απόλυτα διάσημη. Απίστευτα διάσημη και απείρως όμορφη. Το πιο διάσημο μικρό κράτος στον κόσμο. Γιατί αυτή η διασημότητα ήταν ζητούμενο; Γιατί μόνον ένα τόσο διάσημο θύμα θα μπορούσε να διατηρήσει το ενδιαφέρον του κόσμου σε ένα τόσο μεγάλο "σήριαλ" ύβρεων και προσβολών. Απλά πράγματα. Είναι άλλο πράγμα να κάνεις σήριαλ με ένα "ροζ" DVD μιας διάσημης Celebrity και άλλο να διακινείς το DVD με τις περιπέτειες της άγνωστης γειτόνισσας. Η Ελλάδα ήταν διάσημη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη και πολλοί είχαν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν το "πάθημά" της. Πολλών το ενδιαφέρον θα κινούσε μια πανέμορφη "Ιφιγένεια" στην πυρά με την κατηγορία της "μαγείας".
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Κανένα άλλο ορθόδοξο κράτος στην Ευρώπη δεν θα μπορούσε να παίξει αυτόν τον ρόλο. Κανένα άλλο κράτος της Ευρώπης δεν είχε τόσο μικρή οικονομία, ώστε να είναι του "χεριού" τους και τόσο μεγάλο "όνομα" ώστε να τους δίνει τη δυνατότητα να παίζουν τόσο μεγάλα παιχνίδια προπαγάνδας με όλα τα διεθνή ΜΜΕ. Κανένα άλλο κράτος δεν θα προξενούσε το ενδιαφέρον των πάντων με την κακή του τύχη. Καμία ορθόδοξη Βουλγαρία ή Ρουμανία δεν θα μπορούσε να παίξει αυτόν τον ρόλο. Μετά τα πρώτα δημοσιεύματα θα χανόταν το ενδιαφέρον των πάντων και άρα θα έπαυε να λειτουργεί με τον επιθυμητό τρομοκρατικό τρόπο. Η Ελλάδα ήταν η τέλεια υποψήφια για τον ρόλο της "Ιφιγένειας" που θυσιάζεται, για να ξεκινήσει ένας μεγάλος πόλεμος.
Όταν λοιπόν "ξέσπασε" η "επιδημία" του ευρωπαϊκού χρέους, όλοι έσπευσαν ν' αναζητήσουν την αρχή της "αρρώστιας" στην Ελλάδα. Ήταν σίγουροι πως η "αμαρτία" της "ελευθεριάζουσας" Ελλάδας εκνεύριζε τον πουριτανό "θεό" των προτεσταντών και αυτή ήταν που έφερε την "επιδημία" στις πόρτες τους. Ήταν θέμα χρόνου να της "επιτεθούν", για να μην γίνει η "αρρώστια" της "επιδημία". Η γνωστή κρίση χρέους, που απειλεί τους πάντες με το φαινόμενο του "ντόμινο", θα παρουσιαζόταν σαν τέτοια, ακόμα κι αν αυτό δεν συνέβαινε. Οι προτεστάντες ήθελαν "επιδημία" και έναν "υπεύθυνο" ...και αυτό τους βόλευε. Οι προτεστάντες ήθελαν "επιδημία", επειδή ήθελαν να επιβάλουν μαζική "θεραπεία". Ήθελαν να εξασφαλίσουν τη δυνατότητα εισβολής σε μια εθνικά ανεξάρτητη χώρα, για να μπορούν να το επαναλάβουν και σε άλλες.
Όπως και συμβαίνει πάντα με τους προτεστάντες, πρόβλημα δεν έχουν να ωρύονται ψευδόμενοι, γιατί η υποκρισία τούς περισσεύει. Με τα δικά τους μέτρα και σταθμά κρίνουν τους άλλους. Η Ελλάδα είναι εκείνη που είναι διεφθαρμένη και όχι οι ίδιοι, παρ' όλο που οι γερμανικές εταιρείες είναι αυτές, οι οποίες παγκοσμίως —και όχι μόνον στην Ευρώπη ή την Ελλάδα— διαφθείρουν τους πάντες. Οι Έλληνες είναι εκείνοι που είναι διεφθαρμένοι, παρ' όλο που η Γερμανία είναι η μόνη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που αναγκάστηκε, παρά τη θέληση τής πολιτικής της ηγεσίας, να αντικαταστήσει τον διεφθαρμένο της πρόεδρο. Οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι, παρ' όλο που η Γερμανία φιλοξενεί και προστατεύει όλους τους διαφθορείς της.
Όλα αυτά είναι "λεπτομέρειες" και δεν τους ενδιαφέρουν. Τους ενδιαφέρει μόνον το "ακροατήριό" τους και αυτό θέλει να ακούει μόνον ό,τι το συμφέρει. Ελάχιστα το απασχολεί αν έχουν δίκιο ή όχι οι Έλληνες. Ελάχιστα τους απασχολεί αν για όλα αυτά, που κατηγορούν, είναι οι ίδιοι πρώτα υπεύθυνοι. Πρώτα οι ίδιοι "μαγείρεψαν" τα στοιχεία τους, για να "στήσουν" τη δήθεν Ενωμένη Ευρώπη και μετά ανάγκασαν —και πάλι οι ίδιοι— τους Έλληνες να "μαγειρέψουν" τα δικά τους. Οι Έλληνες δεν είχαν κανέναν λόγο να μπουν στο ευρώ, πόσο μάλλον να αλλοιώσουν τα στοιχεία τους, προκειμένου να το καταφέρουν. Δεν είχαν κανέναν λόγο, όπως δεν έχει κανέναν λόγο ένα κουνέλι να παραβιάσει μια "κλειδαριά", για να μπει στο "κλουβί" με τους λύκους.
Η ειρωνεία είναι πως, για ό,τι κατηγορούν οι προτεστάντες Γερμανοί τη "μάγισσα" Ελλάδα και τους υπόλοιπους καθολικούς "υπόπτους", ευθύνονται οι ίδιοι. Αν θεωρούν "αρρώστια" τον υπερδανεισμό, τότε όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι Γερμανοί είναι αυτοί, οι οποίοι φορτώθηκαν τα υπέρογκα δάνεια για την ενοποίησή τους μέσω της εξαγοράς τής Ανατολικής Γερμανίας από την μέχρι τότε κάτοχό της Ρωσία. Αν δηλαδή κάποιος έφερε, μέσω της "αρρώστιάς" του, την "επιδημία" τού χρέους στην Ευρώπη, τότε αυτοί είναι οι Γερμανοί και όχι οι Έλληνες. Αν η "επιδημία" αυτή είναι απόδειξη της συνεργασίας κάποιου "αμαρτωλού" με τον "διάολο", τότε οι Γερμανοί είναι αυτοί, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον "διάολο", που προσπάθησε να "μολύνει" την Ευρώπη.
Η Γερμανία πήρε τα τεράστια δάνεια από την αμερικανική FED. Αυτή έβαλε τις "Αγορές" να γίνουν μέτοχοι της ΕΚΤ, η οποία φόρτωσε τα κράτη με "αμαρτία". Αυτή στη συνέχεια παρέσυρε τους υπόλοιπους Ευρωπαίους σε "άσωτη" ζωή, για να ξεφορτωθεί πάνω τους τα δικά της δάνεια και άρα τη δική της "αμαρτία". Από τη Γερμανία ξεκίνησε η σημερινή "επιδημία" της κρίσης χρέους. Απλά η Γερμανία "νόσησε" κρυφά και εις βάρος όλων των άλλων και τώρα, που αισθάνεται "καλύτερα", βγήκε στο κυνήγι, για να εκμεταλλευτεί την "αρρώστια" που η ίδια προκάλεσε ...Η πρώτη, που "νόσησε", βγήκε να κυνηγήσει τον πιο αδύναμο στη "νόσο" και αυτή ήταν η Ελλάδα. Χωρίς την υπερχρεωμένη Γερμανία τα ευρωπαϊκά κράτη δεν θα ήταν ποτέ τόσο ευάλωτα στις επιθέσεις των "Αγορών". Χωρίς την υπερχρεωμένη Γερμανία τα ευρωπαϊκά κράτη δεν θα αναγκάζονταν να "υποθηκεύσουν" τις υπάρξεις τους, προκειμένου να πληρωθούν τα αφεντικά της Γερμανίας.
Τώρα αυτοί οι υποκριτές, ενώ γνωρίζουν την αλήθεια, επιτίθενται σε όλους τους άλλους. Όμως, αυτήν η επίθεση εναντίον των λαών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτείται συγκεκριμένη μεθόδευση, αλλά πολύ περισσότερο απαιτείται συγκεκριμένη ηγεσία για να έλθει εις πέρας ...Ηγεσία κτηνών, που θα επαναφέρουν το εφιάλτη των παλιών ναζιστών ...Των "εμπνευστών" της συλλογικής ευθύνης, που οδήγησε στα πάσης φύσεως "Ολοκαυτώματα". Αυτόν τον εφιάλτη έπρεπε να αναστήσουν εκ νέου οι Γερμανοί και αυτός ήταν ο εφιάλτης των συλλογικών ευθυνών.
...Απλά πράγματα. Οι ηγέτες της Γερμανίας δεν μπορούσαν να δρομολογήσουν τη γερμανική πολιτική, αν δεν ήταν επιλεγμένοι με τα ειδικά κριτήρια, που απαιτεί μια τέτοια ανθρωποκτόνα αποστολή. Δεν μπορεί ένας φυσιολογικός άνθρωπος να ξεκινήσει το παιχνίδι του κυνηγιού των "μαγισσών". Ένας κοινός άνθρωπος, που έχει οικογένεια, φίλους και κοινωνικές ευαισθησίες, δεν μπορεί να παίξει αυτό το "παιχνίδι", χωρίς να καταστραφεί από τη συνείδησή του ...Ένας άνθρωπος, που αγαπά τον σύντροφό του, τα παιδιά του, τους φίλους του ή τους γείτονές του ...Ένας άνθρωπος, που γνωρίζει ότι με τις δυνάμεις εκείνες, που στρέφει εναντίον λαών, καταστρέφει στην κυριολεξία ανθρώπους.
Απαιτείται από κάποιον να είναι κτήνος, για να κάνει επίθεση εναντίον ολόκληρων λαών ...Να είναι κτήνος, για να κάνει χρήση της κρατικής ισχύος που διαχειρίζεται, προκειμένου να μπορεί να προκαλεί ανυπόφορο "πόνο" σε άλλους λαούς ...Προκειμένου να μπορεί να δρομολογεί "πόνους" σε έναν λαό με στόχο να "διδάξει" τους υπόλοιπους. Πρέπει να είναι παντελώς απάνθρωπος, για να καλλιεργεί συστηματικά το γενικό μίσος απέναντι σε έναν μικρό λαό. Απαιτείται να είναι κάποιος κτήνος, για να το κάνει αυτό ...όταν γνωρίζει ότι μια επίθεση αυτού του είδους μπορεί να κοστίζει σε ανθρώπινες ζωές.
Καταστρέφονται ανθρώπινες ζωές με τέτοιου είδους πρακτικές. Άρα; Άρα θα έπρεπε η ηγεσία αυτών, που προκαλούν το "κυνήγι" των "μαγισσών", να είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι ...Άνθρωποι κτήνη ...Πραγματικοί μισάνθρωποι ...Δούλοι της εξουσίας, έτοιμοι να κάνουν το οτιδήποτε, για να διατηρήσουν τις θέσεις τους ...Ανθρωποειδή, που, εκτός εξουσίας, η ζωή τους δεν έχει κανένα νόημα ...Άνθρωποι χωρίς πραγματικές οικογένειες, χωρίς παιδιά και χωρίς φίλους. Αυτοί, δηλαδή, που ελέγχουν τη Γερμανία και απαιτούν από αυτήν μια συγκεκριμένη συμπεριφορά, είχαν λόγους να επιλέξουν μια ηγεσία με κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Από αυτές τις ανάγκες της εξουσίας καταλαβαίνει κάποιος την "άριστη" επιλογή της σημερινής γερμανικής ηγεσίας ...Επιλογή τρίτων είναι η σημερινή γερμανική ηγεσία και όχι αποτέλεσμα αξιοκρατικής διαδικασίας. Κανένας από αυτούς, οι οποίοι σήμερα ηγούνται της Γερμανίας, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε σημαντικό μέσα στην κοινωνία της ...Αποβράσματα της κοινωνίας και αναλώσιμα μυστικών υπηρεσιών είναι οι περισσότεροι. Τοκογλύφοι, τραπεζίτες, συνωμότες και εγκληματίες είναι αυτοί, που τη "διόρισαν" στη θέση της. Αυτοί, οι οποίοι έκαναν το casting της αθλιότητας, θα πρέπει να ήταν πολύ έμπειροι.
Δεν είναι τυχαίο που έβαλαν την τερατόμορφη Μέρκελ επικεφαλής της "τρομοκράτισσας" Γερμανίας και όχι έναν πιο χαρισματικό και επικοινωνιακό Γερμανό ...Τη Μέρκελ της εποχής που επιλέχθηκε —και άρα την εποχή που πλαισίωνε τον Χέλμουτ Κολ— και όχι τη σημερινή Μέρκελ που γερνά και αμβλύνοται τα άσχημα ανθρώπινα χαρακτηριστικά της. Κάποιοι έβαλαν επίτηδες αυτήν τη Μέρκελ στο "τιμόνι" της Γερμανίας ...Τη Μέρκελ, η οποία "κατασκευάστηκε" ως ανδροειδές στα υπόγεια των σταλινικών μυστικών υπηρεσιών. Ένα ερωτικά ανεπιθύμητο θηλυκό πλάσμα είναι ένα μη-πλάσμα ...Ένα πλάσμα, το οποίο αισθάνεται ότι δεν έχει λόγο να υπάρχει ...Ένα πλάσμα, το οποίο δεν έχει καν τη δυνατότητα ν' αναπαραχθεί.
...Τέτοιο ανεπιθύμητο ερωτικά και επί δεκαετίες αγάμητο πλάσμα ήταν η Καγγελάριος. Το γήρας την ευεργετεί, εφόσον την ευθυγραμμίζει με τις υπόλοιπες γυναίκες, οι οποίες τείνουν προς το βιολογικό τους τέλος. Αυτό το πλάσμα έχει συνείδηση του γεγονότος ότι "υπάρχει" μόνον εξαιτίας της εξουσίας. Από τότε που επέλεξε να είναι χαφιές της Στάζι, είναι έτοιμη να κάνει οτιδήποτε της ζητηθεί, ώστε να συνεχίσει να "υπάρχει" ...Αυτή η "γυναίκα" είναι που θέλησε να "πονέσει" την Ελλάδα της Αφροδίτης.
Στενός συνεργάτης της —και νούμερο δύο της γερμανικής εξουσίας— είναι ο Σόιμπλε ...Ένας ανάπηρος άνθρωπος, που είναι προφανές ότι μισεί τον κόσμο ...Ένας μισάνθρωπος σακάτης. Γιατί είμαστε τόσο σκληροί απέναντι σε έναν ανάπηρο; Γιατί, ως θνητοί άνθρωποι, δεν σεβόμαστε και δεν φοβόμαστε την έννοια της "αναπηρίας", που μας αφορά όλους εξίσου; Για έναν απλό λόγο. Για τον κοινό άνθρωπο η αναπηρία είναι το πιο τραγικό πράγμα, που μπορεί να του συμβεί ...Το απόλυτα αρνητικό συμβάν για τη ζωή του. Για τον Σόιμπλε αντίθετα η αναπηρία του είναι θετικό συμβάν. Ο Σόιμπλε έπρεπε να είναι νεκρός και είναι τυχερός που είναι ανάπηρος. Έπρεπε να λιώνει ανάμεσα σε σκουλήκια και αυτός εξακολουθεί να περιφέρεται ανάμεσά μας, έστω και με καρότσι. Κάποιος συνάνθρωπός μας πλήρωσε ολόκληρο το κόστος, για να είναι νεκρός ο Σόιμπλε και αυτός εξακολουθεί να είναι ζωντανός, έστω και σακάτης.
Γιατί όμως κάποιος συνάνθρωπός μας —και ομοεθνής του— τον ήθελε νεκρό; Γιατί ο Σόιμπλε ήταν πάντα ένα κτήνος. Ήταν ένας διεφθαρμένος εγκληματίας, ο οποίος ξεκίνησε την "καριέρα" του, μεθοδεύοντας την καταστροφή των Ανατολικογερμανών. Εξαιτίας της διαφθοράς του έχασε την ηγεσία του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και εξαιτίας των εγκλημάτων του είναι σήμερα σακάτης. Είναι ένας διεφθαρμένος εγκληματίας, που σακατεύτηκε εξαιτίας των επιλογών του ...Ένα διεφθαρμένο κτήνος, που θα το μισούσαμε παραπάνω αν ήταν υγιής ...Ένα διεφθαρμένο κτήνος, που μας μισεί παραπάνω, επειδή είναι σακάτης. Τι σχέση έχει αυτό το απάνθρωπο σακάτικο κτήνος με έναν συνάνθρωπό μας, που είναι ανάπηρος εξαιτίας της ατυχίας του;
Τρίτος τη τάξη αξιωματούχος της γερμανικής ηγεσίας είναι ο Βεστερβέλε ...Μια ξεφωνημένη "αδερφή", που είναι βέβαιον ότι κι αυτή ελέγχεται πλήρως και έχει ανάγκη την εξουσία, ώστε να συνεχίσει να "υπάρχει" ...Ένας από τους πιο γνωστούς θαμώνες των gay bar του Βερολίνου και όχι μόνον. Είναι βέβαιον ότι πολλά DVD με τα "ακροβατικά" του "κοσμούν" τα ράφια πολλών μυστικών υπηρεσιών. Τον απολαύσαμε όταν πρόσφατα σε "επίθεσή" του εναντίον του Προέδρου της Λευκορωσίας έκανε τις "γαργάρες" του από την απάντηση εκείνου ..."Καλύτερα φασίστας παρά αδερφή", του απάντησε ο Λευκορώσος ...και το Βερολίνο έμεινε με το καλτσόν κατεβασμένο.
Ρέσλερ. Ένας γενίτσαρος κατευθείαν από την εποχή των σκλαβοπάζαρων και τον οθωμανικό Μεσαίωνα. Ερωτευμένος με το Ράιχ και την άρια φυλή και "προδομένος" από το δέρμα του ...Ένας άνθρωπος, που μισεί την ύπαρξή του, εφόσον τον εκθέτει. Σύμφωνα με τους γνώστες τής γερμανικής γλώσσας, είναι ένας από τους καλύτερους χειριστές της, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την ανασφάλειά του ...Αποδεικνύοντας τη μακροχρόνια ανάγκη του ν' "αποδείξει" τη γερμανικότητά του ...Τη γερμανικότητα, την οποία δυστυχώς δεν επιβεβαιώνει η εικόνα του. Ευτυχής και άνετος "Άριος" μόνον πίσω από μικρόφωνα ραδιοφώνου. Βασανίζοντας την Ελλάδα αισθάνεται "Άριος" ο ...Φίλιππος ...Ο βιετναμέζικης καταγωγής γερμανός υπήκοος, που παριστάνει τον "Άριο", και δυστυχώς γι' αυτόν "απαντά" σε ένα ακατανόητο για τον ίδιο ελληνικό όνομα.
Αυτοί, στο όνομα της πολιτικής —και με τον στόχο της ευρωπαϊκής ενοποίησης— έχουν εξαπολύσει έναν πόλεμο, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι θρησκευτικός ...Έναν πόλεμο, ο οποίος στρέφεται εναντίον όλων των κυρίαρχων δογμάτων τής Ευρώπης. Οι προτεστάντες εκμεταλλεύονται αυτό, το οποίο στο παρελθόν αποτελούσε αδυναμία τους ...Εκμεταλλεύονται την έλλειψη κεντρικής θρησκευτικής ηγεσίας, για να επιτίθενται στους άλλους "μεταμφιεσμένοι". Ενώ δημιουργούν πολεμικά μέτωπα και συμμαχίες με βάση τα θρησκευτικά κριτήρια, παριστάνουν τους "άθρησκους", που τους ενδιαφέρει αποκλειστικά ο ρεαλισμός της πολιτικής και η λογιστική της οικονομίας. Υπνωτίζουν με αυτόν τον τρόπο τα δόγματα και δεν τους επιτρέπουν να αμυνθούν.
Η ορθόδοξη Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο πέφτει αβοήθητη στα χέρια τους. Δεν τη βοηθά ούτε η κεντρική θρησκευτική ηγεσία της, αλλά ούτε και οι ομόδοξοί της ...κυρίως οι Ρώσοι. Αυτός είναι και ο λόγος που οι προτεστάντες προσπάθησαν —και τελικά πέτυχαν— να κόψουν κάθε σχέση της με αυτούς ...Από τον γελοίο Παπανδρέου και τη Ντόρα, οι οποίοι προκάλεσαν προβλήματα στις ελληνορωσικές σχέσεις, μέχρι τις αναφορές στο ίδιο το Μνημόνιο περί του αποκλεισμού του οποιουδήποτε τρίτου δανειστή εξασφαλίσουν, προκειμένου να σωθούν από τα χρέη τους. Μέχρι και ο προτεστάντης τοκογλύφος ο Παπαδήμος προσπάθησε να δημιουργήσει πρόβλημα στις ελληνορωσικές σχέσεις, αρνούμενος στον Πούτιν να επισκεφθεί το Άγιο Όρος μετά την πρόσφατη νίκη του στις προεδρικές εκλογές.
Εδώ μιλάμε για περίπτωση σοβαρής βοήθειας ...Μιλάμε ακόμα και για περίπτωση να επωμισθούν μεγάλο μέρος των ελληνικών χρεών οι ομόδοξοι Ρώσοι. Γιατί; Μήπως επειδή είναι καλοί άνθρωποι; Όχι βέβαια. Δεν υπάρχουν καλοί άνθρωποι. Υπάρχουν καλά συμφέροντα. Στην προκειμένη περίπτωση οι Ρώσοι μπορούν να βοηθήσουν την υπερχρεωμένη Ελλάδα, γιατί χρήματα έχουν, αλλά έχουν και μεγάλες ανάγκες στρατηγικής φύσεως. Η Ρωσία είναι υπερδύναμη και άρα "βλέπει" τα πράγματα με την ανάλογη "ματιά" ...Με τη "ματιά" των αναγκών μιας υπερδύναμης.
Τώρα λοιπόν, που κάποιοι "αφηνιασμένοι" προτεστάντες προτείνουν στην Ελλάδα να πουλήσει τα νησιά της "κοψοχρονιά", θα κλάψουν αν εισακουστούν ...Θα κλάψουν, γιατί η πώληση των νησιών δεν αφορά μόνον οικόπεδα για να χτιστούν "rooms to let". Τα ελληνικά νησιά έχουν πολλαπλές χρήσεις και μπαίνουν ως παράμετροι σε πολλά "παιχνίδια". Μπορούν οι Έλληνες, αν όχι να πουλήσουν νησιά, να νοικιάσουν "χώρους" πάνω στα νησιά τους. Πώς η κινεζική Cosco απέκτησε μερίδιο στο λιμάνι του Πειραιά; Πώς η γερμανική Hoch-Τief απέκτησε τον έλεγχο του αεροδρομίου Αθηνών;
Φαντάζεται κάποιος τις γεωπολιτικές συνέπειες από την ενοικίαση στους Ρώσους για εκατό χρόνια ενός μέρους των Κυθήρων, για παράδειγμα; Πόσο θα άλλαζε η "ισορροπία" των δυνάμεων στην ανατολική Μεσόγειο, αν η "Αρκούδα" έβαζε το "πόδι" της στο Αιγαίο; Πόσο θα άλλαζε η "ισορροπία" δυνάμεων με ένα μόνιμο "αγκυροβόλιο" για τον ρωσικό στόλο; Πόσο θα επηρέαζε την άμυνα των "αφηνιασμένων" προτεσταντών μια τέτοια ναυτική βάση; ...Μια βάση, που, εκτός των άλλων, μπορεί να δέσμευε τη Ρωσία και στην παροχή βοήθειας σε περίπτωση τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο και όπου αλλού υπάρχουν ελληνικά συμφέροντα;
Ρωτάμε λοιπόν όλους αυτούς τους λάτρεις της λογιστικής. Πόσες εκατοντάδες δισεκατομμύρια αξίζει μια ναυτική βάση στη μέση του Αιγαίου; Πόσες εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ απολαμβάνουν οι Ευρωπαίοι, επειδή τα "βάζει" και για τη δική τους άμυνα η Ελλάδα; Ποιος είναι "τζαμπατζής"; Η Ελλάδα, που βάζει τα "αεροπλανοφόρα" της ή η Ολλανδία, που βάζει μερικές κάσες μπύρες για την κοινή άμυνα; Απλά πράγματα. Μέχρι τώρα οι Ευρωπαίοι μόνον τους πονηρούς κάνουν στο "τζάμπα". Γνωρίζουν ότι οι Έλληνες θα προστατεύσουν τα συμφέροντά τους μέχρι θανάτου και κρύβονται και οι ίδιοι πίσω από τα ελληνικά συμφέροντα, για να τους βγαίνει "τζάμπα". Τι θα γίνει όμως, αν οι Έλληνες τους μιμηθούν; Αν οι Έλληνες, για να τους βγει "τζάμπα", κρυφτούν πίσω από τα ρωσικά συμφέροντα, τα οποία από τη φύση τους είναι αντιευρωπαϊκά;
Τα παιχνίδια έχουν κάποια όρια. Οι φωνές, οι προσβολές και οι απειλές έχουν νόημα για όσο διάστημα έχουν αποτέλεσμα. Ας προσέχουν λοιπόν αυτοί, οι οποίοι απειλούν και βρίζουν την Ελλάδα καθημερινά ...Ειδικά οι Γερμανοί προτεστάντες, οι οποίοι έχουν ζωτική ανάγκη την πρόσβαση στα ενεργειακά αποθέματα της Μέσης Ανατολής ...Αυτοί, οι οποίοι εξαρτούν τη δήθεν τεράστια ανταγωνιστικότητά τους από την ασφάλεια στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου ...Αυτοί, οι οποίοι τη βγάζουν "τζάμπα", εξαιτίας του πατριωτισμού των Ελλήνων ...Αυτοί, οι οποίοι δεν έχουν ούτε ένα μπετόνι με πετρέλαιο, για να στηρίξουν τη βιομηχανία τους και ως λαός ζεσταίνονται με φυσικό αέριο, που παίρνουν από τη Ρωσία. Το "δούλεμα" πρέπει να τελειώνει. Μέχρι τώρα οι προτεστάντες για την άμυνά τους όχι μόνον δεν έβαζαν χρήματα, αλλά έβγαζαν χρήματα, εφόσον υποχρέωναν την Ελλάδα να αγοράζει με τα δικά της χρήματα αυτά, τα οποία και οι ίδιοι χρειάζονταν για τη δική τους ασφάλεια
...Την υποχρέωναν να ξοδεύει ένα 5% του ΑΕΠ της για στρατιωτικές προμήθειες ...Έβαζαν την Ελλάδα να ξοδεύει από αυτά που δεν είχε —και τα στερούσε από τα παιδιά της— και αυτοί όχι μόνον δεν αναγνώριζαν τη συμβολή της στην κοινή άμυνα, αλλά έτρεχαν να επωφεληθούν από αυτά τα έξοδα ...Όχι μόνον θεωρούσαν δεδομένη την ασφάλεια της ανατολικής πλευράς της Μεσογείου, αλλά την είχαν μετατρέψει σε ένα κερδοφόρο εξοπλιστικό "Ελντοράντο" ...Όχι μόνον δεν συνεισέφεραν για κάτι που προστάτευε τα ζωτικά τους συμφέροντα, αλλά αντίθετα έκαναν και κερδοσκοπικά "παιχνίδια".
Ας εξηγήσουν κάποιοι στους "ανταγωνιστικούς" και αφηνιασμένους προτεστάντες τι θα γίνει, αν η Ελλάδα τούς ακούσει κι αρχίσει να πουλάει τα νησιά της. Τι συνέπειες θα έχει για τις πατρίδες τους, για τις δουλειές τους και για τις ζωές τους, αν η Ελλάδα αρχίσει να εγκαταλείπει τα ευρωπαϊκά "χαρακώματα"; Αν "χάσουν" την ελληνική γραμμή άμυνας; Αν χάσουν την Ελλάδα με έναν από τους πιο αξιόμαχους στόλους της συμμαχίας; Αν χάσουν την Ελλάδα με μια από τις πιο αξιόμαχες αεροπορίες της συμμαχίας; Τι θα γίνει αν αναγκαστούν όχι μόνον να χάσουν τον "μεγαλοπελάτη" τους, αλλά και να επιχειρήσουν ν' αντικαταστήσουν με δικά τους μέσα και ανθρώπινο δυναμικό το συμμαχικό του "έργο";
Η Ελλάδα ποτέ δεν έπαψε να φυλάγει τις "Θερμοπύλες" της Ευρώπης, γιατί ποτέ δεν έπαψε να είναι ο "ακρίτας" της Ευρώπης. Σήμερα είναι περισσότερο πολύτιμη από ποτέ για την Ευρώπη, γιατί η Ευρώπη είναι σχεδόν άοπλη. Έχει μάθει να βολεύεται στο "τζάμπα" των κορόιδων και να πουλάει "τρελίτσα" και πολιτισμό. Φορτώνει την άμυνα στους "γραφικούς" και "απολίτιστους" Έλληνες και η ίδια εμφανίζεται μόνον για τις προμήθειες. Οι Έλληνες εμφανίζονται σαν οι βάρβαροι, οι οποίοι εμπλέκονται σε εξοπλιστικούς ανταγωνισμούς με την Τουρκία και οι Ευρωπαίοι σαν οι πολιτισμένοι, που είναι υπεράνω στρατιωτικών λύσεων ...Οι πολιτισμένοι, που εκ του πονηρού δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται ότι την ανταγωνιστικότητα της Γερμανίας την εξασφαλίζει ο ελληνικός στόλος στο Αιγαίο και όχι το καρότσι του σακάτη τοκογλύφου.
Στα ταραγμένα νερά της ανατολικής Μεσογείου δίνεται καθημερινά η μάχη της Ευρώπης και όχι στα ήσυχα κανάλια του Άμστερνταμ. Μπορεί ο οξύθυμος "ροζ" υπουργός οικονομικών της Ολλανδίας, ο οποίος μέσα σε μια ασφαλή Ευρώπη ασκεί τον ιμπεριαλισμό του τυριού και της μπύρας, να υπολογίσει πόσο θα κοστίσει στην Ολλανδία ως κράτος ένα "υποκατάστατο" της Ελλάδας στην "άμυνα" της Ευρώπης; Μπορεί η αναμαλλιασμένη κυράτσα, που "μαλώνει" τους Έλληνες και παριστάνει την υπουργό οικονομικών της Αυστρίας, να υπολογίσει πόσο θα κοστίσει στην άοπλη Αυστρία η κατάρρευση της πανάκριβης ελληνικής άμυνας; Θα ξαναβάλουν οι Ολλανδοί ή οι Αυστριακοί πολίτες ξένες σημαιούλες στα νησιά του Αιγαίου; Θα έχουν εργασία, για να επισκεφτούν ποτέ ξανά το Αιγαίο;
Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο επικίνδυνα είναι τα παιχνίδια, τα οποία παίζουν για τα "φραγκοδίφραγκα" των τοκογλύφων; Κάνουν έγκλημα κατά της Ευρώπης, όταν αφήνουν τα τοκογλυφικά σκουπίδια τύπου Λαγκάρντ και Τόμσεν να φθείρουν την ελληνική πίστη στην ευρωπαϊκή ενοποίηση. Κάνουν έγκλημα κατά της Ευρώπης, όταν στέλνουν λογιστές τύπου Ράιχενμπαχ να αλυσοδέσουν έναν από τους πιο σημαντικούς "φύλακες" της Ευρώπης. Κάνουν έγκλημα κατά της Ευρώπης, όταν με τους "Καλλικράτες" και τα "Παρατηρητήρια" μεθοδεύουν τη "χαλάρωση" του ελληνικού κορμού. Η Ελλάδα είναι πολύ πολύτιμη γι' αυτούς, για να τη διατηρούν αδύναμη και χαλαρή ...Η Ελλάδα είναι το απολύτως θωρακισμένο άκρο της Ευρώπης, που "ακουμπάει" το Ισλάμ.
Αν οι Ευρωπαίοι συνθλίψουν οικονομικά την Ελλάδα, απειλούν την ίδια τους την ύπαρξη. Αν καταρρεύσει ο αμυντικός οργανισμός της Ελλάδας, το Ισραήλ δεν θα αντέξει ούτε μία εβδομάδα στα εδάφη του Ισλάμ. Αν υποχωρήσουν τα ελληνικά συμφέροντα στην περιοχή των Βαλκανίων, οι Τούρκοι θα "παίζουν" έξω από τη Βιέννη. Τις ήσυχες βραδιές τα βιεννέζικα βιολιά "ακούγονται" στο αιματοβαμμένο Κόσοβο. Η Ελλάδα τούς κρατάει όλους αυτούς μακριά από την "πόρτα" των "πολιτισμένων".
Οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια, βασισμένοι στην προδοτική ηγεσία της Ελλάδας. Βασίζονται στην ηγεσία των δωσίλογων του δικομματισμού, ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές κατέρρευσε. Βασίζονται στην ηγεσία των κολεγιόπαιδων, τα οποία υπογράφουν ό,τι χαρτί κι αν τους ζητήσουν. Βασίζονται σε άχρηστους, οι οποίοι γαλουχήθηκαν στα προτεσταντικά Κολέγια, σπούδασαν με δικές τους υποτροφίες στα προτεσταντικά πανεπιστήμια και εξυπηρετούν αποκλειστικά τα συμφέροντα των προτεσταντών.
Σε αυτούς βασίζονται και κλέβουν την Ελλάδα, χωρίς ν' ανησυχούν για την αντίδρασή της. Την βασανίζουν και την προσβάλουν καθημερινά, χωρίς ν' ανησυχούν μήπως τους εγκαταλείψει και τους αφήσει "γυμνούς". Μέχρι πότε θα είναι σίγουροι ότι θα τους ελέγχουν όλους αυτούς τους προδότες και μαζί μ' αυτούς και την ίδια την Ελλάδα; Μέχρι πότε θα πιστεύουν ότι τους αρκεί να ελέγχουν τους Γιωργάκηδες, τους Αντωνάκηδες και τις Ντορούλες, για να έχουν καί τον σκύλο χορτάτο καί την πίτα ολόκληρη;
Η Ελλάδα είναι μια "βόμβα" και τις βόμβες δεν τις σκαλίζεις με τα "κατσαβίδια" των προσβολών και των απειλών. Ας προσέχουν, γιατί, για να είναι ασφαλής ο σχεδιασμός τους, θα πρέπει η "μάγισσα" να είναι μόνη κι αβοήθητη στην "πυρά". Ας προσέχουν, γιατί, για να είναι ασφαλείς οι ίδιοι, θα πρέπει η "μάγισσα" να είναι και λίγο μαζόχα, για να καθίσει οικειοθελώς να "καεί" και να μην τα παρατήσει και τους αφήσει με τα "κάρβουνα" στο χέρι. Δεν είναι δυνατόν να θέλεις οπωσδήποτε την Ελλάδα στις "τάξεις" σου και ταυτόχρονα να την "καις", για να κερδοσκοπείς εις βάρος της.
Όλοι αυτοί πρέπει να γνωρίζουν τα όρια στα οποία κινείται" μια κατάσταση. Αν είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν την Ελλάδα στον "χαμό", θα πρέπει να γνωρίζουν τι δυνατότητες έχει η Ελλάδα να τους κάνει κακό — κι αυτή με τη σειρά της ...Τι δυνατότητες έχει να τους παρασύρει και η Ελλάδα στον χαμό — και δεν εννοούμε μόνον οικονομικές ζημιές, αλλά μη αναστρέψιμες στρατηγικές ζημιές. Αν ανοίξουν τον "ασκό του Αιόλου", θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει "απάνεμο" λιμάνι για κανέναν. Αν ανοίξουν την πόρτα του "τρελοκομείου" για τους Έλληνες, θα μπουν κι αυτοί μέσα σ' αυτό στο σύνολό τους. Απλά πράγματα. Αν με τις ηλιθιότητές τους πείσουν τους Έλληνες ότι είναι οριστικά κι αμετάκλητα "χαμένοι", τότε θα τους φτάσουν στα όρια της απελπισίας και ο απελπισμένος οδηγείται σε πράξεις απελπισίας.
Ως παλιοί δουλέμποροι, οι προτεστάντες θα έπρεπε να "θυμούνται" ότι ακόμα και οι πιο αδύναμοι σκλάβοι επαναστατούν, όταν αντιλαμβάνονται ότι το μόνο που έχουν να χάσουν είναι τα "δεσμά" τους. Όταν ο "χαμένος" αντιληφθεί πως δεν έχει τίποτε άλλο να χάσει, πιθανότατα να επιχειρήσει αυτό, το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή θα ήταν αδιανόητο ...Θα προσπαθήσει να παρασύρει στον "χαμό" και τον δυνάστη του. Ας προσέχουν λοιπόν οι πρώην δουλέμποροι πόσο "πιέζουν" τους Έλληνες, γιατί ούτε οι Έλληνες είναι αγράμματοι σκλάβοι ούτε και η Ελλάδα μια ασήμαντη "ξέρα" πάνω στον Πλανήτη.
Οι Έλληνες φημίζονται για την ευφυΐα τους και η Ελλάδα βρίσκεται στον ενεργειακό "λάρυγγα" της Ευρώπης. Όποιος έχει την ευφυΐα, αλλά και μπορεί να τον κλείσει αυτόν τον "λάρυγγα", μπορεί να προκαλέσει "ασφυξία" στην Ευρώπη ...Με ή χωρίς τη βοήθεια των Ρώσων. Το γεγονός, δηλαδή, ότι οι προτεστάντες κατόρθωσαν και απομόνωσαν την Ελλάδα από τους φυσικούς της συμμάχους, δεν σημαίνει ότι την εξουδετέρωσαν μόνιμα. Μέχρι πότε οι πάντες στην Ευρώπη θα απολαμβάνουν τη συλλογική άμυνα, έχοντας τα ομόδοξα "αδέρφια" τους στο πλευρό τους, ενώ η Ελλάδα αγωνίζεται παντελώς μόνη; Ψαλιδίζοντας τους εξωτερικούς συμμάχους τής μοναδικής ορθόδοξης χώρας του ευρώ, κατόρθωσαν —έστω και πρόσκαιρα— τον πραγματικό τους στόχο ...Να απομονώσουν την Ελλάδα και να τη βάλουν στην "κολώνα" της πυράς. Έστειλαν και τον Ράιχενμπαχ μαζί με τους ομοίους του, για να βεβαιωθούν ότι θα "δεθεί" σφικτά" πάνω στον τόπο του μαρτυρίου της.
...Ένα μαρτύριο, το οποίο φαντάζει αναπόφευκτο, εφόσον η Ελλάδα στερείται της υποστήριξης ακόμα και των φυσικών ηγετών του ελληνισμού. Την ώρα της μεγάλης δοκιμασίας για την Ελλάδα ο φυσικός θρησκευτικός της ηγέτης, που είναι ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, παριστάνει τον "Οικολόγο". Το ποίμνιό του οδηγείται σε αφανισμό και αυτός παριστάνει τον "πράσινο" με τις χορηγίες των τραπεζιτών και των τοκογλύφων. Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή υποφέρει σε βαθμό γενοκτονίας και οι Πατριάρχης των Ελλήνων έχει "ατζέντα" ιεραρχημένη από τους τοκογλύφους ...Φίλος και "κολλητός" όσων "ευεργετούν" τον ίδιο και το Φανάρι. Ούτε μία φορά δεν κατήγγειλε τους τοκογλύφους και τους προτεστάντες για την ανήθικη και δυσφημιστική επίθεσή τους στον ελληνισμό.
Το ίδιο άχρηστη είναι και η περιφερειακή θρησκευτική ηγεσία των Ελλήνων. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών απέχει πολύ από την έννοια του "δίκαιου ποιμένα", εφόσον δεν έπαψε ποτέ να είναι ένα κοινό και πιστό Πασοκόσκυλο. Σε μια περίοδο όπου η πατρίδα κινδυνεύει, αυτός ταξιδεύει στα διάφορα Κατάρ, ονειρευόμενος επενδύσεις προτεσταντικού ενδιαφέροντος, εφόσον τα γερμανικά εργοστάσια θα δουλέψουν με τα γνωστά φωτοβολταϊκά "μπακίρια". Την ίδια ώρα "αγωνιά" για την επιβίωση των μεγάλων δωσιλογικών κομμάτων με τη δικαιολογία της "σταθερότητας". Στέλνει τα "πρόβατα" —όπως ονομάζει τους πολίτες ο ομοϊδεάτης και "σύντροφός" του Βενιζέλος— να ψηφίσουν "σταθερότητα" και άρα δικομματισμό.
Όμως, αυτός ο άχρηστος ως πολίτης είναι εξίσου άχρηστος και ως ιερέας. Σε μια εποχή, όπου ο λαός είναι απελπισμένος και ψάχνει μια "σανίδα" σωτηρίας να πιαστεί, αναζητώντας τον Θεό, ο ψευτοδούλος Του καταφεύγει σε "φιλοσοφίες" της πλάκας. Κλονίζει την πίστη τού λαού στη χειρότερη δυνατή στιγμή ...Στη στιγμή που, ακόμα και για ψυχολογικούς λόγους, θα έπρεπε ο ποιμένας τους να τους μοιράζει "σιγουριά" και "ασφάλεια", αυτός σκορπά την αμφιβολία ...Σε μια εποχή, που οι Έλληνες αναζητούν ένα "απάνεμο" καταφύγιο, αυτός τους βγάζει στους ταραγμένους "ωκεανούς" της βλακείας του.
Μιλάμε για παντελώς άχρηστο ποιμένα. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Αυτήν τη δύσκολη ώρα ο υποτιθέμενος αρχιδούλος του Θεού "αναρωτιέται" κι αυτός αν "Υπάρχει" Θεός. Τον "αμφισβητεί", όπως είπε σε ένα αγνό ακροατήριο μικρών παιδιών. Πέραν του ότι οι ώρες δεν είναι κατάλληλες για αμπελοφιλοσοφίες, αγνοεί και το πολύ απλό ...Αμφισβητεί κι αναρωτιέται ένας νέος, ο οποίος πρέπει να πάρει αποφάσεις στη ζωή του και όχι ένας γέρος, ο οποίος έχει κάνει οριστικές επιλογές στη ζωή του. Όποιος έχει αυτές τις αμφιβολίες, δεν μπορεί να είναι δούλος του Θεού ...Παραιτείται και πάει στα "τσακίδια".
Τρως και πίνεις, επειδή το ποίμνιο πιστεύει στον Θεό και εσύ διατηρείς για τον εαυτό σου το "δικαίωμα" της αμφισβήτησης; ...Ούτε καν σε Μοναστήρι δεν δικαιούσαι να πας. Ως γνήσιος άχρηστος και τεμπέλης, πηγαίνεις κατ’ ευθείαν δίπλα στους κάδους των σκουπιδιών με τα "ερωτήματά" σου και τις αμφιβολίες σου. Το κάθε τεμπελόσκυλο μας "δουλεύει"; Άχρηστοι άνθρωποι, οι οποίοι απέκτησαν χοληστερίνη εις βάρος Θεού και ανθρώπων, κάθονται και μας "δουλεύουν"; Άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν βγάλει ούτε ένα μεροκάματο στη ζωή τους, ανακάλυψαν τις "επενδύσεις"; Άνθρωποι, οι οποίοι πήγαν στην Εκκλησία μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούσαν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους, έρχονται σήμερα για να σώσουν ολόκληρη την κοινωνία; Έχει και άποψη περί Θεού το ρεμάλι της πλάκας ...Ο ελέω ΠΑΣΟΚ "ποιμένας" ...Ο συνάδελφος του Άκη και του Βαγγέλα ...Ο "κολλητός" του "πράσινου" Πατριάρχη.
Στην ίδια "παγίδα" έχουν πέσει και οι καθολικοί —με πρώτους τους Ιταλούς—, οι οποίοι υποτίθεται ότι έχουν και την "ασφάλεια" που τους προσφέρει η δική τους πανίσχυρη Αγία Έδρα. Άσχετη και άχρηστη δεν είναι μόνον η Νέα Ρώμη, αλλά και η Ρώμη. Όταν οι ίδιοι οι Ιταλοί δεν προστατεύονται από την προτεσταντική "λαίλαπα", ευνόητο είναι ότι η έλλειψη ασφάλειας είναι δεδομένη για ολόκληρο τον Καθολικό Κόσμο της Ευρώπης. Όταν δεν προστατεύεται η Ιταλία, πώς θα προστατευτεί η Ιρλανδία ή η Ισπανία; Οι Ιταλοί, όπως και οι Έλληνες, είναι προδομένοι εκ των "έσω" ...και σε όλα τα επίπεδα. Τόσο η θρησκευτική τους όσο και η πολιτική τους ηγεσία είναι υπάλληλοι των προτεσταντών. Λειτουργούν υπέρ των προτεσταντικών συμφερόντων και όχι υπέρ των καθολικών, όπως θα ήταν το φυσικό ...Δούλοι των τραπεζών και της διεθνούς τοκογλυφίας.
Η Ιταλία καθημερινά βυθίζεται στην "άβυσσο", επειδή οι προτεστάντες την λεηλατούν και ο Πάπας δεν αντιδρά. Καθημερινά αυτοκτονούν Ιταλοί, εξαιτίας του προτεσταντικού οικονομικού "πουριτανισμού" της λιτότητας και ο Πάπας είναι άφαντος. Ασχολείται με τα ταξίδια και φορά μεξικανικά σομπρέρο. Αναζητά λύσεις στα προβλήματα της "άθεης" Κούβας και αγνοεί τον πόνο και τη δυστυχία που βιώνει το ποίμνιό του στην Ευρώπη ...Ο Γερμανός Πάπας ...Ο πρώην Ναζί Πάπας ...Ένας Πάπας, που στη νεότητά του επιχείρησε να κατακτήσει την Ευρώπη για λογαριασμό των προτεσταντών και τώρα στα γεράματά του επαναλαμβάνει την ίδια αποστολή από διαφορετικό πόστο.
Την ίδια προδοσία βλέπει κανείς και στο επίπεδο της πολιτικής ηγεσίας της Ιταλίας. Οι προτεστάντες αγνόησαν παντελώς τον ιταλικό λαό και "διόρισαν" αυθαίρετα έναν υπάλληλό τους ως Πρωθυπουργό τους. Εντελώς απροκάλυπτα —και δείχνοντας την απόλυτη ασέβειά τους για την ιταλική Δημοκρατία— "απέλυσαν" τον νόμιμα εκλεγμένο Ιταλό Πρωθυπουργό, για να διορίσουν στη θέση του έναν δούλο των τοκογλύφων ...Έναν συνάδερφο του δικού μας Παπαδήμου.
Αυτόν τον δοτό Πρωθυπουργό έβαλαν να τρομοκρατεί τους Ιταλούς με το "πάθημα" της "μάγισσας" του Αιγαίου. Έβαλαν τον Μόντι να πει ότι, αν η Ιταλία είχε την "τύχη" της Ελλάδας, οι συνέπειες θα ήταν "ανυπολόγιστες" ...Θα καταστρεφόταν η Ιταλία και ο ιταλικός λαός. Στο μεταξύ η Ιταλία πλήττεται κι αυτή από ένα ανεξέλεγκτο "κύμα" αυτοκτονιών. Χιλιάδες πολίτες της έχουν δώσει τέλος στη ζωή τους, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που προκάλεσαν οι προτεστάντες και οι τοκογλύφοι.
Σε αυτό το φαινόμενο η Ιταλία μοιάζει με την Ελλάδα, εφόσον και στην πατρίδα μας έχουμε τα τελευταία χρόνια μια έκρηξη του φαινομένου της αυτοκτονίας. Τουλάχιστον 1700 συνάνθρωποί μας έχουν αυτοκτονήσει στα δύο τελευταία χρόνια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των οικονομικών αδιεξόδων τους. Όλα αυτά είναι πραγματικά εγκλήματα, εφόσον μπορεί κάποιος να αποδείξει ότι η οικονομική κρίση είναι "άνωθεν" επιβεβλημένη. Καλό είναι να γνωρίζουν τα κτήνη, που κυβερνούν τη Γερμανία, ότι κάθε νέος θάνατος από αυτοκτονία είναι και ένα "λιθαράκι" στη στοιχειοθέτηση των μελλοντικών κατηγοριών, που σύντομα θα τους αποδοθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Δεν θα ξεμπερδέψουν τόσο εύκολα με την ιστορία τα καθάρματα του Ρήνου. Έχουν ανοικτούς "λογαριασμούς" με τους λαούς, οι οποίοι έπεσαν θύματά τους και είναι βέβαιον ότι το μέλλον τους δεν είναι ευοίωνο. Η Ευρώπη, που "κατασκεύασαν" με σαθρά τοκογλυφικά "υλικά", καταρρέει και είναι βέβαιον ότι οι εγκληματίες θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Αυτό είναι αναπόφευκτο, εφόσον τα εσκεμμένα λάθη τους κόστισαν σε ανθρώπινες ζωές. Άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους, εξαιτίας των επιλογών των εγκληματιών. Ήδη με τα δεδομένα που σήμερα υπάρχουν μπορεί άνετα να τεκμηριωθεί μια τέτοια κατηγορία εναντίον τους. Υπάρχουν οι δημόσιες δηλώσεις των εγκληματιών, μέσω των οποίων οι ίδιοι επιβεβαιώνουν μόνοι τους την εγκληματική τους δράση.
Όταν ένας ηγέτης μεγάλου κράτους δηλώνει δημοσίως ότι θέλει —και άρα θα φροντίσει ο ίδιος με την πολιτική του— να "πονέσει" η Ελλάδα υπερβολικά, για να "διδαχθούν" κάποιοι άλλοι λαοί, θα πρέπει να γνωρίζει ότι αυτό είναι έγκλημα. Γιατί; Γιατί ένας λαός μοιάζει με έναν ανθρώπινο οργανισμό. Μπορεί ένα σοβαρό "χτύπημα" να τον πληγώνει, χωρίς να τον σκοτώνει, αλλά άπειρα "κύτταρά" του θα πεθάνουν, εξαιτίας αυτού του χτυπήματος ...Του εσκεμμένου χτυπήματος. "Κύτταρα" του λαού είναι οι πολίτες του.
Αν, εξαιτίας της πολιτικής της Μέρκελ και του Σόιμπλε, "πονάει" η Ελλάδα, είναι φυσικό να πεθάνουν εξαιτίας τους 1700 "κύτταρά" της. Όμως, αυτοί οι θάνατοι δεν είναι φυσικοί θάνατοι. Είναι φόνοι, εφόσον τους προκάλεσε κάποιος, ο οποίος απλά ήθελε να "πονέσει" την Ελλάδα ...Να την πονέσει ο ίδιος πιο πολύ απ' ό,τι θα "πονούσε" εξαιτίας των δικών της σφαλμάτων. Ποια είναι η απόδειξη αυτού του οποίου λέμε; Η απόδειξη είναι ότι, με το σημερινό αδιέξοδο των εκλογών στην Ελλάδα, κάποιοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι έσπευσαν να προτείνουν χαλαρότερα μέτρα για την Ελλάδα.
Στην πραγματικότητα "καρφώνουν" τη γερμανική ηγεσία. Στην πραγματικότητα "ομολογούν" ότι τα απάνθρωπα μέτρα, τα οποία σήμερα δρομολογούνται στην Ελλάδα —και εξαιτίας τους προκλήθηκαν τόσες αυτοκτονίες— δεν ήταν αναπόφευκτα ...Δεν ήταν το αναπόφευκτο φυσικό αποτέλεσμα μιας φυσικής κατάστασης ...Ήταν πολιτική επιλογή δολοφόνων και όχι φυσικό αποτέλεσμα μιας οικονομικής κρίσης. Στην πραγματικότητα όλοι αυτοί "καίνε" τον Σόιμπλε και τη Μέρκελ και ανοίγουν διάπλατα έναν "δρόμο", που οδηγεί κατ’ ευθείαν στα διεθνή δικαστήρια. Στην πραγματικότητα τούς αποδίδουν πιο πολλές "δολοφονίες" και από αυτές για τις οποίες σήμερα κατηγορείται ο Ράτκο Μλάντιτς.
Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι αυτό θα είναι αναπόφευκτο, εφόσον η Ευρώπη δεν αντέχει την προτεσταντική αρπακτικότητα. Το σχέδιό τους ήταν "τέλειο", αλλά δυστυχώς χωρίς πρακτική αξία ...Την "πάτησαν" όπως ο Χότζας, που, μόλις "εκπαίδευσε" τον γάιδαρό του να μην τρώει ...αυτός πέθανε από την πείνα. Αυτό έκαναν κι αυτοί. Αφού "αποστέωσαν" την Ευρώπη, αφαιρώντας της κάθε πλούτο, θα "πεθάνει" στα χέρια τους. Αφού την "κατέκτησαν" με τα χρήματά τους, θα την χάσουν, επειδή απλά δεν μπορούν να την κρατήσουν "ζωντανή". "Τέλειο" το σχέδιο, αλλά το "υποζύγιο" πέθανε και μαζί του αυτοκτόνησαν χιλιάδες άνθρωποι.
Για ένα πράγμα πρέπει να είναι σίγουροι όλοι αυτοί. Δεν ξεμπέρδεψαν με την ιστορία ...Δεν ξεμπέρδεψαν με τους Έλληνες ...Τις "μάγισσες" δεν τις κυνηγάς τόσο απερίσκεπτα ...γιατί μπορεί να είναι πραγματικές "μάγισσες".


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Δημιουργός της θεωρίας του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com